Hlt-seyma21 kalpatisi_ nisanı gelip 3-5 hafta sonra doğuranlar var telaş yapma önemli olan sancıdır sancılarının dakikalarını not al nst de bakarlar zaten
kalpatisi_ Hlt-seyma21 evet haklısınız ❤️ Öyle şiddetli bi sancı değil aslında tatlı bi ağrı desem daha iyi anlatmış olurum sanırım 😊 Nişan olup olmadığı da belli değil daha bakalım neymiş neyin nesiymiş 😥
kalpatisi_ SEDAGNDGU yok yok olsun içim rahatlar en azından 😅 gelen nişanmıymış onuda öğrenmiş olurum nişan değilse sebebini bi sorarım aklımda kalmasın şimdi 😊
kalpatisi_ Acemianne__ nst bağladılar, çatı muayenesi yapıp usg den baktılar herşey iyi çıktı şükür lekeyi sordum, şuan leke görünmüyo nişan gelmiştir dedi son olarak idrar alıp yolladılar canımlar ❤️ SEDAGNDGU Hlt-seyma21 Ataly
Hlt-seyma21 kalpatisi_ gözün Aydın artık sağ Salim doğumu bekleyebilirsin ve normal doğum istiyorsan esneme hararetlerine başlayabilirsin squat yapabilirsin ❤️
kalpatisi_ Acemianne__ benim kız yaramaz olucak zaten nst ye bağlandı yerinde durmak bilmedi maşallah. Hiç hastaneye gelmişim bi durayım demek yook 😅😅😅
kalpatisi_ Hlt-seyma21 sağol canım benim. Allah nasip ederse normal istiyorum inşallah. Hurmayla beraber hareketlere yarından itibaren başlicam 😅😅
zumrutkarhn_47 kalpatisi_ kalpatisi_ doğurdun mu ne yaptın aynı haftadayız da 😅 aynı şeyler bende de oldu iki gündür doktor doğuma aldıysa bende gidecem 😂
kalpatisi_ Acemianne__ bu hayatın heyecanı meycanı yok kdmdkd kafasını çıkartsa dünyayı görünce geri sokar kafasını valla çıkmak istemez 😅😅