• Gebelik
  • Yaşınız kaç kaçıncı gebelik ve kaç haftalık gebesiniz ?

ahmetinoznuru 28 ilk bebek doğurmak için en ideal yaş. Yaş ne kadar 20 lere inerse rahim o kadar hazır olmuyor, kadın yıpranıyor. Tabii 35 ler de geç. Sizinki en ideal zaman. Ben 33 yaşındayım. İşk gebeliğim. 28 de evlilik fikri bile erken geliyordu. 30 a kadar oyaladım sevgilimi yaklaşık 6 sene 😀 çocuğa sıra yeni geldi

Gözleri benim gibi 35+ anneleri arayanlara selam, sayımız pek de az değil :)) 37 yaş 11 hafta ilk gebeliğim :)

23 yaş 24+0 ilk gebelik

Mine

Clementinee

AydanCMersin bende bugun 5+5 teyim inanılmaz göğüs hassasiyetim var kasıklarımda değil ancak göbek deliğimin oralarda bir ağrı var 🤷🏻‍♀️

byzknn Sağlikli alirsiniz kucağinza insAllah bizde Amin🤲bişey sorucam ikili tarama yaptirdinzmi?ve cevabi ne çikdi

kubra3rkan yaş 26 Mart 9 da 27 olucam 😅 3ncü gebelik. İlk bebe 7 ikinci bebe 5 yaşında . 3.bebe 25 haftalık nasipse mayısın ilk haftası doğum 🤰😇👋🌺😁

20 yaş ilk gebelik 24+0🥰❤👶🏻

Minnak-annesi_ amin hepimiz insallah, hayır yaptıramadım haftamı geçirdim ikili yerine dörtlü yaptırdık çok şükür sonuca göre birşey cıkmadı bu testlerin doğruluk payı hiç bir zaman %100 değilmiş zaten . Detaylı ultrason da çekildik oda temiz şükür 🙏🏼 yaptırmasanız da olur Allahın verdiği cana her şekil kabul , yaptırırsanız da birşey çıkarsa önceden bilginiz olucak tabi ki