• Gebelik
  • Yaşınız kaç kaçıncı gebelik ve kaç haftalık gebesiniz ?

arzm28 postu takip etmeme kararı aldım yaşlı hissettim kendimi 😅herkes genç yaşta anne olmuş maşallah 🧿

25 yaşındayım 6+5 teyiz 🥳 ilk hamileliğim 🤍

Hamisannee yaaa dimi bende de ayni his olustu seni bulunca sevindim dedim tek değilmişim 😀😀herkes 20 22 li yaşlarda bana kalsa 35 e kadar yolu vardi da esim istedi:)

arzm28 aynen öyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🐣🤰🏻

Nejlakndr ben baya erken fark ettim bebişi kesesi ilk gittiğimde alttan ultrason ile göründü geçen hafta gittiğimde üstten gözüktü kese doktorum 2 hafta sınra gelmemi söyledi o zaman anca canlanır dedi haftaya perşembe gidicez bakalım inşallah minik kalbini duyarız 🐣

beyzaa11
        Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Bende Çok erken fark ettim. Bende gittiğimde alttan kese gördü daha da gitmedim. Şu an tam 6 haftalık 1 hafta 10 gün içinde gitmeyi düşünüyorum merak ediyorum üstten bebeği görebilcez mi diye

Nejlakndr bence görürsünüz doktorum o haftada kalp sesi duyabiliriz demişti inşallah sağlıkla bebeğinizi görürsünüz benim üstten göründüğünde kese daha 4 5 haftalıktı

kubra3rkan Yaş 25 , 3 cü hamileliğim yaşayan çocuğum yok malesef 22 haftalığız 🌸💜