KBTd Zynpduru kuzenim uzun süre kullandı telefon iyi fakat 16 GB çok düşük yetmiyordu onun sıkıntısını yaşadı yani bilginiz olsun
Miniklimonum Zynpduru kuzu güncelleme bile çok geriden geliyor artık 6/6s/6spluslara malesef hafıza da yetmiyor hemen doluyor ama en önemlisi artık eski modelleri yavaşlattılar malesef ben yıllarca kullandım gayet güzel hızlı kamerası herşeyi cok güzeldi ama yeni modeller fırlayınca bunlara güncelleme atmadılar ve yavaşlattılar
Zynpduru Yani bende sadece instagram vatsap birde resim oluyor sarki dinlemem ben bunlarida karsilamazmi ki😶
zeeynepp19 Zynpduru acıkcası 16 gb de uygulama bile zor yükleniyor en az 64 gb alın hatta alabilirseniz 7 alın
Kbrkbrr Zynpduru ben uzun yıllardır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok hala güncelleme geliyor fakat hafızası düşük fotoğraf uygulama derken her güncelleme öncesinde ya uygulamaları siliceksin yada fotoğrafları. Onun dışında benim ki çorba tenceresinin içine düştü elimden kaydı görüntülü görüşme sırasında. Ne ses gitti ne görüntü çıkardım sildim temizledim kullanmaya devam ettim 😊
alonee Zynpduru önceden 32 kullandım 6 ama asla ve asla güncelleme vs kabul etmiyor çoğu şeyi indirtmemiştim sürümden dolayı
Zynpduru Yani telefonum bozuldu akrabam su anlik iphone 6s vericek 16 gb beni gotururse uzun bi sure telefom almayacagim oda slmis hic kullanmamis yani kullanamamis oyle duruyor pili 98 acaba desim kullanislimi
gurbetcianne97 Zynpduru iphone 6 ya hiç girmeyin derim. O telefona artık adam akıllı güncelleme bile gelmiyor. Diğer iphonelarla yapabildiğiniz çoğu sey onlarla yapılmıyor artık. Piyasadan kalktı kalkacak gibi birşey. 16gb da çok çok çok az
Mft Ben 6s kullanıyorum 32 GB hafızası var, telefonda çok fazla uygulama olduğu için hafıza sorunu yaşıyorum onun dışında bir sorun yaşamadım şimdiye kadar ama eğer yeni telefon alacaksanız bence daha yeni modellere bakın
Mtzkuzum Zynpduru ben kullanıyordum geçen yaza kadar ama çevremde kullananlar var şuan güncelleme gelmiyormuş ıphone
cikilob Zynpduru 16 gb olmaz. 6s kullandım 4 yıl, ancak 128gb idi. 16 gb sakın bulasmayın cok sıkıntı cekersınız.
fenperest Zynpduru sifiri satilmiyo, bu devirde ikinci el telefon almakta cok riskli ustelik. Sizden once yasakli programlar yuklenmisse o cihaza, siz kendinizi temize cikaramazsiniz.
Zynpduru Yani su anki telefonumda 16 gb zaten hafizasi bana yetiyor ama.ayni duzeydemidir merak ediyorum tabi