Havvamurat Baharun2 şeker yüklemesi yapıldı mı bana yapıldı şeker de çıkmadı doktor genetik dedi kilosu.
Havvamurat Baharun2 benim erkek kardeşim de 3kilo 910 gram dogdu normal doğumla ona çekmiş de olabilir
deletedmom209 Havvamurat teşekkür ederim moral bozmak için yazmadım ama başarmışım konu şu ki burda kadın dese ki ben 4 buçuk kilo normal doğurdum senin doktorun ben normal doğuramam bu bebeği dedikten sonra napacaksın ?
Havvamurat deletedmom209 doktorum zaten ille de normal doğum diyor. Ben de yapan varsa bana biraz cesaret olur diye sormak istedim
Ozlemgln Havvamurat deletedmom209 ya bayanlar neden geriliyorsunuz Havva kötü bişi sormamış yapAbilirmiyim yapan var mı demiş ayrıca barsem nickli arkadasım üzücü hikaye yazanlarada bi fevri davranmişssin az önce okudum kasılmam oluyor demişsin şimdi yine gereksiz bi kasılma yaşatıyorsun hem kendine hem başkasına yapma 😇
Elcnerdgn Havvamurat iri bebeklerde pek normal doğumu önermiyor doktorlar diye biliyorum canım omuzları takılır diye zaten sana doktorun olması gerekeni söyler sezeryan dersede itiraz etme bebek iriyse seni cok zorlar ve bebekte zorlanır
Havvamurat Elcnerdgn ben zaten sezeryanla istiyorum ama doktor normal doğum istiyor eşim de o zaman normal olsun diyor bakalım nasıl olcak
deletedmom503 Havvamurat Maşallah bayagı tontişmiş topac gibi seversiniz dogunca insallah 🤗ama dogumun hakkinda bisey soyleyemicem hakkinda hayirlisi olsun tatlim🤗