Havvamurat Kızlar 30+3te kontrolum vardı bebek 2100gram 42cm di sizlerde durum nasıl sizce normal doğum olur mu
mucizembenimmm Havvamurat 30 dan önce kaç kiloydu cnm önceki kontrolunde banada doktor aynısını demişti
Ilkgozagrimiz Havvamurat benim bebisimde ayni sekilde toplu ve doktora sordumda bana kucukmusundd doguramiycaksin dedi tabiki olumsuz seyler gelisirse orasi ayri demisti
Havvamurat deletedmom209 keşke cevap yazmak için yazmasaydin. Doktoruma da sordum tabiki ama deneyimli olanların deneyimini de duymak istedim
Baharun2 Havvamurat cnm doğum olacak haftana bağlı.Sen kilo sebebiyle diyosan hiç belli olmaz henüz.Belki normal olur belki olmaz
deletedmom209 Havvamurat cevap yazmak için yazsam sana mı yazarım saçma sapan iş yapıyosunuz burda millet nerden bilecek seni bu işin tecrübesi mi var
Havvamurat Baharun2 aynen canm kilo için diyorum yani doktor 3700r kadar normal doğum yapabilirsin dedi ama 4u geçerse zorlar dedi ama çevremde 4800 le bile normal doğum yapan duydum tabi eskilerden
Baharun2 Havvamurat evet ya eskidenmiş 5 kiloyla doğuran kadınlar varmış şimdi üç buçuk olsa hemen sezaryen deniliyor zor olacağından hayırlısı olsun cnm 🤗
Havvamurat deletedmom209 evet tecrübesi var 4kilo üstü normal doğum yapan da duydum genel olarak yapılıyor mu yapılmıyor mu onu öğrenmek istedim cevap yazmak zorunda değilsiniz moral bozmakta üstünuze yok
Ginkgo Gereksiz gerginlik yapmayın ya. Cevap yazmak zorunda degil kimse. Okuyun geçin yani. Ne var sanki herkes cok mantikli sorular soruyor da neler goruyoruz.
Havvamurat Ssr2561 siz de cevap yazmak zorunda değilsiniz sorum gayet mantıklı bı soru. Beğenmeyen yol alsin
Elcnerdgn Canım sanki kilosu biraz fazla gibi geldi bana bu haftalarda böyle kilosu olan ilk sizde duydum iri heralde bebeğin 😊
deletedmom209 Havvamurat teşekkür ederim moral bozmak için yazmadım ama başarmışım konu şu ki burda kadın dese ki ben 4 buçuk kilo normal doğurdum senin doktorun ben normal doğuramam bu bebeği dedikten sonra napacaksın ?
Baharun2 Havvamurat ayy bende korkuyorum iri olmasın diye normal doğum yapmak istiyorum 🙁 valla hiç dikkat etmiyorum kilo alsın diye uğraşmıyorum normal hayatta nasıl besleniyosam şu an da aynı ama öndeymiş kilosu biraz 😪 29 da yım bende.
Elcnerdgn Havvamurat iri bebeklerde pek normal doğumu önermiyor doktorlar diye biliyorum canım omuzları takılır diye zaten sana doktorun olması gerekeni söyler sezeryan dersede itiraz etme bebek iriyse seni cok zorlar ve bebekte zorlanır
Havvamurat Baharun2 şeker yüklemesi yapıldı mı bana yapıldı şeker de çıkmadı doktor genetik dedi kilosu.