Saara1401 Busrasahinnn bana da bebek çok kilolu olursa 30. Haftaya kadar şeker yüklemesi yaparız dedi ama bilemedim bende ya suan işindeyim başka sehırde doktora gittim normal dedi kıloya
Busrasahinnn Saara1401 ben şeker yükleme testini yapamadım kötülendim midem bulandı onun için açlık tokluk şekerimebaktı yüksek dedi ama yani bana çok normal geldi kilosuher doktor farkı diyor işte
Saara1401 Busrasahinnn aynen öyle zaten her bebek farklıdır gecmıs olsun sekere dıkkat edilip kolay atlatılır inşallah. Zaten genelde 30 dan sonra hızlı artıyor Bebişler idealiz bence 😅
Elifjanine Betul44selinay çarşamba günü belli olacak. Ağırlar başladı yavaştan iniyor bakalım çarşambayı görecek miyim 🙈
Hasretim16 Seyma_15 haha maşallah 🤩 yeni gördüm kusura bakmayın. Aslında özellikle bişey yapmıyorum ama doğal beslenmeye çalışıyorum. Kahvaltımı sıkı yapıyorum. Sonrasında 1 tane ceviz yiyorum, muz yiyorum. Kahvaltıda mutlaka yumurta yerim. Öyle 😇😇😇
Mymeryemm Nihanus teşekkür ederim inşallah bizdede bi sorun yoktur şeker için arastırma yapmıyolar bizde iri diyolar sadece seker olabıılır diyolar baska bişi yok test falan yapmıyolar
Nihanus Mymeryemm inşallah sağ salim doğar miniğiniz bazı doktorlar daha pimpirikli oluyor sanırım veya beniö suyum falanda artmıştı 32. Haftadan sonra onunda etkisi olabilir. Aslında iri bebeğin suyuda çok olur mantıken ama işte baya çırpınmıştık
Sarikan93 Nessez en son 19 haftalıkken gittim o zaman 331 Gr’dı şuan 23. Haftadayiz ne kadarlık oldu bilmiyorum bu hafta ogrenicem inşallah 🥰
Nihanus Mymeryemm benim ilk bebekte olmuştu o olay şimdi 2. 34 haftalık olduk bir sıkıntı gözükmüyor. Oğlum 21 aylık bu arada oda canavar gibi maşallah 🧿 😅
Nihanus Mymeryemm yok hayır il bebeğim 21 aylık oldu bile şükür bir sorun yok maşallah 🧿 çok tombikti 18. Aya kadar sonra yaşıtlarıyla aynı oldu yani zaten annesi babasıda uzun bi çocuk onunda boya gitti