Mymeryemm Makbule-4627 amniyon sıvısı nasıl peki sizin bizimki sınırda oda sıkıntıymış çok korkuyorum 😔
Nursenaglbtn Ulku123_ yok öncesinde nasıl besleniyosam öyle yemeye devam ettim. Normalde tatlı ağzına sürmeyen ben her akşam yemeğinden sonra tatlı çekti canım 😏 Bide meyve yemezdim portakal mandalina elma çok yedim.
EceDrn Guzelyuvam hepsi ayrı heyecan hepsi baska oluyor diyorlar valla benim daha ilk ama eminim 2. Olsa benimde böyle olur 🥰
Buglem21 Hatice_32 bende 7 Şubat’ta belli olacak canim sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Elifjanine Betul44selinay çarşamba günü belli olacak. Ağırlar başladı yavaştan iniyor bakalım çarşambayı görecek miyim 🙈
Busrasahinnn Saara1401 her doktor farklı mı diyor yahu :) benimde 28 haftada 1.350 gram doktor fazla geldi bana biraz dedi şekerden şüphelendi şekerimde yüksek çıktı bence normal kiloları
Saara1401 Busrasahinnn bana da bebek çok kilolu olursa 30. Haftaya kadar şeker yüklemesi yaparız dedi ama bilemedim bende ya suan işindeyim başka sehırde doktora gittim normal dedi kıloya