Mom545441 Mrvnrsntrk adetiniz 1 hafta geçsin bi bekleyin bence yaşadığım hayal kırıklığını yaşamanızı istemem adetim 1 gün geçti test yaptım benimde silik çıktı ama bundan bi tık daha koyuydu kan verdim o gün ve kanda da pozitif çıktı sonra 2 gün sonra tekrarladım değer düştü 31 e kimyasalmış ilk kan verdiğimde 41 ken düşüşteymiş zaten 1 hafta içinde de kanama oldu zaten vücut sonlandırdı gebeliğimi 3 gün sevinebildik sadece 🥺 size tavsiyem 1 hafta beklemeniz ama inşallah yaşadığımı yaşamazsınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Melkeylmz Mrvnrsntrk benimde böyle olmuştu 1 hafta daha bekle netleşir netleşmezse yoktur zatn bu tür belirti biraz Yanıltabiliyor acele etme bekle bence
Nilduru Mrvnrsntrk benimde böyle çıkmıştı sonra erken gösteren testlerden aldım onda biraz daha netti istersen onu bi dene sende ama bence kan vermek için erken 1 hafta bekle öyle ver çünkü silik olması yeni olduğu anlamına geliyo o zamanda kanda düşük çıkıyo bi daha kan vermen gerekiyo falan filan uyuyo yani iş o yüzden en iyisi 1 hafta bekleyip kan vermek
Papatyalibebis Silik çizgi çıktıysa 1 hafta beklemeden kan verebilirsiniz benimde silik çıktı hemen kan vermeye gittim 1 saat içinde sonucum geldi belirli değerin üstündeydi. Bu heyecanla beklemek çok zor biliyorum o yüzden gidip verin emin olmak için
Emine123kuzu Mrvnrsntrk merhaba daha önceki postlarda aynı zamanlarda yumurtlama görmüştük, test yaptınız mı merak ettim durumunuzu nasılsınız?
Cerennnn5858 MelekMervertlek merhaba bende benimde adetime 4 gün var. Bugğn test yaptım once tek çizgi cıktı bıkac saat sonea teste baktıgımda hayalet 2. Çizgi gördüm sizde de mi sonradan cıktı 2. Çizgi
Mrvnrsntrk Cerennnn5858 evet canım erkem gebelık testı aldım sabah yapıcam inşvardır kasıklarımda cok agrıyor adet agrısı gıbı 😶😶😔
MelekMervertlek Cerennnn5858 benm de öyle çıkmıştı bir saat sonra en net sonuç için kan verin belli olur hemen
Cerennnn5858 Mrvnrsntrk inşallah hamilesindir canım🙏🏻 Yaz olurmu burdan sonucu. Adetine kaç gün var peki
Emine123kuzu Mrvnrsntrk yaa belirgin bir şekilde çıkmış inşallah vardır ve bende de vardır❣️❤️ bu arada kasık ağrılarınız nasıl ağrılar tarif edebilir misiniz ? Baska belirti olarak neler vardı?