CanselUrgnc Mrvnrsntrk canım var gibi benimde böyle çıkmıştı direk kan vermeye gitmiştim sizde bi kan verin net sonuç alırsınız en azından
kartanesi02 Mrvnrsntrk benimde böyleydi adetime 2 gün kala sabah 6 gibi yapıp bi kaç dakka bekledim bişey çıkmamıştı sonra bırakıp gittim uyudum 10 gibi uyanıp baktım bu şekildi akşam kan verdim kandada pozitif çıktı inşallah seninde öyledir 😊
hankayaa123 Mrvnrsntrk erken gebelik testleri var 25 ₺ falan adet gecikmesini beklememe gerek yok onun için onu deneyebilirsin ama silik çizgi de bebek var demek 🥰
Mrvnrsntrk Ama şöyle bısey oldu canım ben dün akşam yaptım 5 dk ıcınde çıkmadı sonra kenara koydum böyle oldu 🤔
melekimserra Mrvnrsntrk benimde öyleydi baktım yok yattım sabah kalktım sizinki gibi tekrar test aldım bigün sonra ilk idrarla yaptım bu sefer hemen belirdi kan verdim 300 çıktı
annesinin-kuzusu1 Mrvnrsntrk canım ilk dakika içinde çıktıysa hamilesindir tekrar yap bence ve 5 dakika başında dur
melekimserra Mrvnrsntrk karnım ağrıyor falan deyin ilaç kullancam ama adetim geçti hamile olabilirim deyin o zaman yapıyorlar ben öyle deyince yaptılar