Serpilikra Kızlar ben 2 kızıma sleppy kullandim buna da sleepy kullanmak istiyordum ama aşırı pahalı siz hangi bezi tercih ettiniz
YsmnD Maviko ben aldım pişmanım her kaka taşıyor birde dokusunu sevmedim sleepy kullanıyorum o daha iyi iyiki stok yapmamışım deneme için aldık dışarı çıkarken asla kullanmıyorum eğer çişini yapmışsa üstüne kakasını yapınca herseferimde taşıyor
Serife-57 En pahalısı Prima isterseniz Hepsiburada dada bir alana bir bedava var sleepynin hem ıslak mendil hem bez
Beyzanur_ozdemir Serpilikra ben prima kullandım Oğlumda diğerlerinde çok sızdırma biraz pahalı ama dedeleri sağ olsun 1,5 sene kendileri stok yapıp aldı sonrda zaten hemen oğluma çiş eğitimi verdim
Miray8 Serpilikra valla canım bende hamileyim düşünüyorum öyle ama bir çok kişi bimin bezini de önerdi acaba burda kullanan annelerimiz varmı
Barlas_mom Polenpolen52 Ben sleepy naturel 2 num. 255 adet sipariş verdim doğumdan sonra onu deneyeceğim hepsiburadadan ikincisi 1 TL kampanyasından aldım
Polenpolen52 Barlas_mom ya bende almak ıstıyorum ama , ya şey olursa bebek aldıgım markaya alerjı falan yada pısık olursa nasıl yapmak lazım
Polenpolen52 Barlas_mom canım neden bir no almadın, sımdı baktım da 1 numara yenıdogan dıyor 140 tl ıkıncısı 1 tl dıyor ondan almayım mı
Barlas_mom Polenpolen52 Canım sık değiştirirsin hava aldırırsın uzun süre kalmaz. Ben öyle bez elimde kaldı diyeni çok görmedim valla 🤷🏻♀️ En kötü dolap hesabım var satarım yani. Artık herkes ikinci el dolap vs uygulamadan alışveriş yapıyor bende yapıyorum satıyorum aynı zaman da da sen bilirsin yani ☺️
Polenpolen52 Barlas_mom evet valla bende satıyorum gardropstan dogru soluyosun hatta emzıgı ordan aldım ıkıncısını
Serpilikra Molfiks ve baby turco önerilerinde bulunmussunuz hepsi de hemen hemen aynı fiyat zaten ben galiba yine sleppyden devam edilemez hepsiburadadan sipariş verdim 2.1 TL kampanyasından ama yazık ya gerçekten bu kadar zam 😒🙄🙄
Polenpolen52 Serpilikra valla benım son kararım baby turco, cunku sureklı bez degısıcek zaten en azından bır ıkı ay onu kullanacagım, buyudukce farklı bı markaya gecerız