Kayabusra35 Hayalim1234 Ben artık alıştım gerçekten 3. Hamileliğim ilki kürtaj oldu 2. Hamileliğim yine kanamayla başladı ama bal oğlumu kucağıma aldım çok şükür şimdide böyle bir durum yaşadım ama gec döllenmede yüksek ihtimal dedi canım bana doktor
Hayalim1234 Kayabusra35 geç döllenme olabilir seninki benim adetim bugün yada yarın olacaktı değerimde güzel artıyo ama keseyi net göremedim dedi acaba adet günüm henüz geçmediği için mi keseyi net göremedim dedi
Hayalim1234 Kayabusra35 kese görünmezse dış gebelik olabilir felan dedi 2 gün sonra tekrar baktır dedi
Kayabusra35 Hayalim1234 canım benimde dış gevelikmiş sol tüpüm alımdı pazar gecesi apar topar ameliyata aldılar
Hayalim1234 Kayabusra35 Geçmiş olsun canim Çok şükür benimki dış gebelik değil keseyi gördük inşallah hayırlısıyla kalp atisinida duyarız insallah
Hayalim1234 Kayabusra35 benimde kahverengi lekelenme başladı birkaç gündür bende progestan fitil kullaniyorum
Medine3868 Hayalim1234 bende çarşamba full kanama oldu 2 gün lekelenme oldu progestan fitil iğne kan sulandırıcı kan uyuşmazlık ne varsa iğne vuruluyorum günlük yerim kalmadı🤭 yarın kontrol var inşallah Canlanmamıştır bebişim
Hayalim1234 Medine3868 bende günde 3 kere peceteye silince kahverengi lekelenme oluyo inşallah hayırlısıyla geçer pazartesi kontrole gideceğim hayırlısıyla kalp atisinida duyarız insallah
Hayalim1234 Medine3868 senin kanama ve lekelenme neden oluyormuş canım bende kan pıhtılaşması ve kan uyuşmazlığı yok çok şükür ama 5 haftalik gebeyken başladı bu lekelenme beni tedirgin ediyor