Kayabusra35 Kanamam var diye hastaneye gittim beta 2362 çıktı ama kese gözükmüyor dış gebelik olabilir dedi kanamam baya azaldı şuan ilaç falanda vermediler kese gözükmediği için 2 gün sonra tekrar gidicem bu durumu yaşayıp keseyi ve bebegi gören oldu mu acaba?
annesinin-kuzusu1 Kayabusra35 canım benim betam 6 binken keseyi göremedik. Geç döllenmedeb dolayı. Beta artışın iyiyse bekle
Kayabusra35 annesinin-kuzusu1 Doktorda şuan sadece beklicez dedi yapıcak bişey yok gec döllenmede olabilir dedi zaten
annesinin-kuzusu1 Kayabusra35 8 haftalıkken gittim doktora ultrasonda 5 haftalık göründü bıcırık anca o zaman gördük ☺️
annesinin-kuzusu1 Kayabusra35 Aminn canım, zaman geçmiyor biliyorum ama içini ferah tut güzel olacak inşallah 🌸🤗
Kayabusra35 hayat_23 evet 2 gün arayla verdim artış çok iyi gidiyor dedi doktorum 96 yla ögrendim şuan 2362
Kayabusra35 hayat_23 2 3 gün arayla verdim ilk 96 1 gün sonra 128 sonra 278 2 gün sonra 800 ondan 2 gün sonra 2362 işte
Hayalim1234 Kayabusra35 şuan senin yasadigin durumun aynısını bende yaşıyorum canım dünden beri kafam 1 milyon oldu ne düşüneceğimi şaşırdım asilama olmuştum bu ay bende adete 1 hafta kala 405 ile gebelik oluştuğunu öğrendim 4 gün sonra 3131 oldu dün sıradan bir kadın doğum doktoru bu değerle gebelik kesesi görülmesi gerekiyor dedi ama alttan baktığında kese net değil 2 gün sonra kendi doktoruna git tekrar beta ve ultrason baktır dedi normalde adet günüm bugün eğer kese olmazsa dış gebelikte olabilir o yüzden sık sık kontrole git dedi
Kayabusra35 Hayalim1234 Ben artık alıştım gerçekten 3. Hamileliğim ilki kürtaj oldu 2. Hamileliğim yine kanamayla başladı ama bal oğlumu kucağıma aldım çok şükür şimdide böyle bir durum yaşadım ama gec döllenmede yüksek ihtimal dedi canım bana doktor
Hayalim1234 Kayabusra35 bende yarın için özel hastaneden randevu aldım tekrar beta ve ultrason baktırcam inşallah herşey güzel ilerler senin adet günün geçti mi
Kayabusra35 Hayalim1234 kuzum benim adetim şuan 10 gün gecti değerim 2362 ben ilk ögrendiğimde 96yla ögrendim betayı benim değer ilk düşük diyede kimyasaldan şüphelendiler ama artış iyiydi