Bebegimizolsundu Arsub11 tam tanımını bilmiyorum pikosun ama yumurtalarım büyüyüp çatlamadan kist oluyor sonra sa adet döneminde atılıyormuş öyle demişti dokt henüz iki üç aydır gidiyorum ikinci denemede iğne yaptı
Bebegimizolsundu Bebegimizolsundu aç gibi uyanıyorum sabahları kahvaltı öğünü hiç sevmem normalde geçiştirir geç yaparım Kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum sabahları canım istiyor Belirti mi bu sizce
mrvsrcn Baliminannesii canim ben kullanıyorum bugun 9. Günüm doktor gebelik olursa tutunsun olmazsa adet söktürücü olarak verdi. Doktor vermeden kullanıyor mu bilmiyorum. Ben adet olacam sanırım zaten belim ve bacaklarım aşırı agriyor. Önümüzdeki aya insallah 🤲🏻
mrvsrcn Bebegimizolsundu insallah canim ya ilk denemem ama tedavi ile bu ay ama ilaçlar beni biraz mahvetti sürekli ağlıyorum, gerçekten çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻
Cadoloz 29 30 31 yumurtlama gordum 1 inde catladi muhtemelen bende 13 14 şubatta regl bekliyorum ama umarim olmam hamile kalmisimdir 🥰
pims tgcetprk 14 şubat kasık ağrım var sağda sürekli ama adetle çok benziyor heveslenmek istemiyorum ama 🙄
Deletedmom_85 Kuzeyn_annesi bu ay da nasip olmaz ise önümüzde ki aya onu deneyeceğim. Siz öyle mi kaldınız yoksa? 😊 Yada tecrübe mi edindiniz?
alevvv_ Mom545441 Akıntı , göğüs hassasiyeti kasık ve bel ağrısı bir kaç gündür bende de var bata tam 1 hafta kaldı
Mucizebekliyorum2 tgcetprk 14 şubat merakla bekliyorum inşallah varsada sağlıklıdır önceden kayıplarım var çok yıprandım
alevvv_ Mucizebekliyorum2 inşallah 🤲 İyi düşünün iyi olsun inşallah , kötü negatif düşünceleri silin aklınızdan
Mucizebekliyorum2 tgcetprk amiiin inşallah valla değişik değişik ateş basmaları oluyo iki gündür hafif kasıklarda batma falan oluyo arada bakalım artık
alevvv_ Mucizebekliyorum2 Evet çok zor ama aklınıza gelince de hemen başka şeyler düşünmeye çalışın😊 İnşallah güzel hayırlı haberler alırsınız ❤❤