Busra_24 Kızlar selamlar, 21+3 günlük hamileyim var mıdır yılın son ayı benim gibi 2019'a anne olarak girecek olan? 🤗🤗
Deryaq Busra_24 bennnnn doktor 31 Aralık dedi ama ultrasyona göre 4 ocak bakalım ne zaman gelicek bende sabah 21 haftalık olucam aramızda dört gün var 😂
Deryaq Busra_24 ama daha çok varmış gibi geliyor bana zaman gecmiyor sanki birde göbişleriniz ne durumda büyüdü mü görünüyor mu benim ki pek belli olmuyor
Busra_24 Evet zaman geçmiyor ☺️ Bir an önce geçsinde prensesime kavuşmak için bekliyorum göbeğim bayaa bayaa belli oluyor benim artık ☺️😍
merwerkan1903 Pelus benim de 28 arik görünüyor adet tarihime göre ama sezaryen olacagi icin erken alinacak😊sbenimki kız sizinkinin cinsiyeti ne?
Mum56 21+1 Rabbim tüm annelerı bende dahil bebeklerıne sağ Salim kavuştursun şükürlerimiz çoğalsın İnşAllah 🙏😍
Tugba20 Oykub çok heyecanlı bi o kadar da korkuluyum hem bi an önce zaman geçsin hem de geçmesin diyorum doğumdan çok korkuyorum 😱
Nrnoztrk istanbulluanne benim de 24+1 doktor 12 Aralık dedi o kadar fark olabilir mi arasında bir arkadaş da 24+1 ona da 8 Aralık demis
Pelus merwerkan1903 muhtemelen bizimki de erken alınacak,sezaryen düşünüyoruz bizde... erkek bebek bekliyoruz biz🐣🐣