SOSmom Merhaba Kızlar.Biliyorum erken ama yine de bir umut işte tarihi bekleyenler varsa yerimizi alalım burada😊Var mı başka bu tarihlerde adet bekleyen ?
Htc_31 SOSmom Şubat 2 canım sabırsızlıkla Allah gönlümüze göre versin inşallah vardır sağlıklı sıhhatli nasip olur
SOSmom Bizim de gün aşırı oldu.Arkadaşım hamile oldugunu ogrendi 1 hafta önce.Elinde kalan ovulasyon testlerini bana verdi dene diye.Hiç kullanmak istemiyordum testlerden stres olmayayım diye. Sadece 2 defa ovulasyon testi yaptım tam yumurtlama gösteren günde ve ertesi gün.Çatlamayı gördüm.O günü ve ertesi günü de degerlendirdik.Umarım tutmuştur.Artık geriye beklemek ve dua etmek kaldı🤗 Fidan97
Tomrishatun SOSmom 8 şubat ama bu ay bekliyorum diyemem tam yumurtlama gününde eşim corono oldu 🤷♀️ Ondan önce ki günler iliski olmuştu eğer olursa mucize olur😃🐣
Fidan97 SOSmom aynen öyle kuzum bende ovulasyon kullanmadım aşırı stres ve üzüntü yapıyor bende ilk gebeliğimde kürtaj olmadan önce ovulasyon kullanmadım herşey nasip işi bence
Kelebek92 Aydabdullah benimde 1 şubat bakalım ne olacak Ama adete 3 gün kala kan verdim 0.100 çıktı beta değişmiş midir bilmşyorum hiç Kasık ağrım akıntım var az az
Aydabdullah SOSmom Amin tesekkurler, Evet var aslında 🙈😅 beyaz akıntı,gögüste şiş ,iştahım baya acık,evde resmen hamileyim diye ilan ediyorum ama nasip,pazartesi kan vercegim😅bakalım
SOSmom Tomrishatun Geçmiş olsun canım.Önceki günler olduysa demek ki umut vardır.Nasılsa bir süre oralarda vakit geçiriyor spermler 😀😀
SOSmom Fidan97 İster istemez ne zaman olacak niye olmadı kafasına giriliyor maalesef o testlerle🤷♀️ Şu an takvimle mi takip ediyorsun peki yumurtlamanı