Canım helva müthiş süt yapıyor sade helva al kaşık kasik ye bolsa su iç çok emzir ne kadar çok memenle ugrasirsa emerse bebek articak sütun bende çok çektim tecrübe ile sabit

Semanurozgan yara icin lansinoh krem kullanbilirsin silmene gerek kalmiyor, silikon kapaklardan kullanirsan ve dogru pozisyonda tam kavrama yaparsan yara olmayacaktir 🙏🏽 Lutfen endiselenme sezaryen normal fark etmiyor sut gec gelebilir stres yapma guzel bi dus al bol bol sivi beslen mutlu ol ve sütün gelene kadar bebise 30cc mama yapabilirsin yoksa sarilik olur 🙏🏽

Semanurozgan kendi sütünü biraz sıkıp memenin üçüne sür krem gibi her emzirmeden önce ve sonra yap unutma aciycak kaniycak yeri geldiğinde sabırlı ol gözünü kapat dayan geçiyor inan herkezde oluyor çocuk kan ile beraber süt içiyor yeterki süt olsun bebek emsin dayan sabırlı ol sonra emdiginde anlamayacaksin bile 🥰

Ayva çekirdeğinin üstüne biraz su koy beklet sabaha kadar jel kıvamına gelir göğüs ucuna sür. Göğüslerini arada aç evde bir kaç saat öyle dur bir yere değmesin.Süt arttırmak için de kuru incirleri kaynat suyunu iç tanelerini ye. Bol bol sıvı tüket ve bol bol emzir. Duşta göğüslerine masaj yap. İnşallah faydası olur

Semanurozgan yahın helvası ye bol su ıc sağ gögsünü pompayla boza ye dereotu ye komposto falan ıc masaj yap cocuk cektıkca gıdıyordur o

Daha dün doğum yapmışsınız hemen sütünüzün gelmemesi çok normal. Bestlak damla var ya eczaneden onu alın günde 3 kere 20 damla kullanın sütünüzü indirecektir sıcak bir banyo alın duş yasaksa göğüsünüze sıcak havlu koyun. Bol bol emzirin. Göğüs başınızı nemli tutun ve sadece göğüs ucu değil kahverengi bölgeyi tamamen bebeğin ağzına verin sıcak bir odada göğüsünüze açıp bebeği soyup sevin ten tene temas yapın başını okşayın koklayın. Youtube dan oksitosin masajını açın eşiniz size o masajı yapsın. Pozitif olun, sütünüz gelecek. Bol emzirme ve bol su alımı. Onun dışında beslenmenize dikkat edin öğün atlamayın.

Semanurozgan cok yenisin daha seni strese soksalarda girme sen
Benimde 4 gun gelmemisti fazla ama ben surekli memeyi agzina verdim emdi gemeyince agladi goguslerimi sikip damla damla akittim o arada marul havuc rezene cayi hosaf kuru yemis tukettim bol su habire meme verdim suan 23 gunluguz gayet sutum geliyor.Daha yeni dogum yaptin hemen sakir sakir akmasini bekleme sabirli ol gelir emdikce bos da olsa ver agzina

Canim bildiğin market helvası çok güzel süt yapiyo yada visne suyu nescafe falan dene bunları bence

Semanurozgan canim onvelile gecmis olsun bebeyinsag salim buyut tut suyu cok mukemele o yuzde yuz ise yariyor kuru tut suyu kaynat icine seker kat icin sekeri isteye gore ayarla hem bol sut yapiyor hemde sut gelmesibe yarsimci oluryor

Semanurozgan burda birisi paylaşmıştı Bestlak adında bir damla varmış sütü artırmak içinmiş suya damlatıp içiyorsunuz araştırın alın isterseniz