SerenKoralzer aslicerkan Rabbim hepimize şifa versin zor bi durum ama az kaldı geçicek inşallah bu günleri de özlicez bence 😊
Eymen18 SerenKoralzer bnde sezeryan olursam martin ortası olmazsam martin sonu olacak doğumun hayırlısıyla sağlıkla alalım bebislerimizi kucağınıza Inşallah.....
Tbrk Erkek bebis anneleri. Koc olck martta dogan bebeklerimiz. Koc burcu erkegi cok huysuz olur diyolar☹☹
Halidemat Tbrk Evet tanıdığımızın oğlu da koç burcu. Çok inatçı dediğini yaptırıyor evde onun istediği oluyor çok çekiyoruz demişti
Tbrk Halidemat inatciligini gectimde. Mesela kayinpederimde koc burcu😏 herseyi o biliyor kaynanadan beter yemin edeerim. Dengesiz dirdirdir konusur boyna. herseye karisir en iyi o bilir. Korktum bi an😑😑😑
Halidemat Tbrk Benim ablamda koç burcu. Nasıl olduğunu bilirim zor bir burç. Evde sözü geçen bebek olacak diyor zaten hemde erkek olunca
Halidemat Tbrk Bilmem benzettim 😁ben terazi burcuyum sakin uysal o yüzden koç burcu sözünü geçirir bana
semagzl SerenKoralzer tahmini dogum gunu 8 mart olark biliniyor mide bulatisi deilde yanmalar asiri var az kaldi bakalm neler olacak son aylarda
SerenKoralzer semagzl bende bulantılar devam bide kaburga agrılarım basladı hayırlısı bakalım daha ne cıkıcak artık😊 Az kaldı hepimiz için