SerenKoralzer Mart’ın sonunda doğum yapıcak hamişler, ne durumdasınız😊 Benim hala bulantılarım devam etmekde aranızda bu durumda olan var mı?
Halidemat SerenKoralzer Bende martın sonunda görünüyor. Çok şükür hiç bulantı olmadı benim. Oğlum olacak inşallah
aslicerkan SerenKoralzer yaa bulantı zor insAllah atlatirsin Rabbim sofa versin benim hicbulantim olmadi benimde martin sonu dogum 😊
Eymen18 SerenKoralzer bnde sezeryan olursam martin ortası olmazsam martin sonu olacak doğumun hayırlısıyla sağlıkla alalım bebislerimizi kucağınıza Inşallah.....
Ledeyna Bende martta dogum yapacam bulantim yok ama istahsizlik var bendede ilk 3 bucuk ay cok fena bulanti kusma oldu
SerenKoralzer Ledeyna inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allah 😊 Ben artık alıştım bulantılara 😒
TugceDemir Bende marttın ortasında Doğum yapıcam Allah nasıp ederse bulantım yok ama mide yanmam basladı 😔
Ledeyna TugceDemir ben ilktede cok cektim yanmadan bikez basladiysa daha gecmez doktora bile sormadim eczaneden gaviskon surup aldim sonra doktoruma soyledim tabi bizde onu yaziyoruz dedi
SerenKoralzer Ledeyna yaptırdım enfeksiyon vardı onun için vajinal fitil ve toz ilaç verdi kullandım ama sanırım tam düzeyde geçmedi haftaya kontrolüm var. Bende duydum enfeksiyon yapabiliyomus bulantı
SerenKoralzer Rabia88 O bende de oluyo sap tarafımda özellikle sanırım bebişler büyüdüğü için oluyo 😊
Ledeyna Rabia88 yatis pozisyonu artik kısıtlı ve bebek gece cok hareket ediyor sabahta idrara sıkışık kalkiyoruz bu yuzden kasilma oluyor
SerenKoralzer Bestezdemir selam 👋 Allah yarıdmcın olsun canım benim zor vallahi bende ilk oldugu için hepsini yaşayıp görüyorum😊