Yusufkerem 36+3 hareketleri bayağı azaldı, 32 lerde bizimki de çok hareketliydi 35 e kadar,bir haftadır sertleşme bi yere toplanma gibi hareketleri oluyo
elifdefnece BirPatiSever hareketleri azaldı bir de hareketleri çok sertleşti toplanıyor ve sertleşiyor 34+6 dayım ben de.Eskisi kadar kıpır kıpır değil.
GoncaClk BirPatiSever bazen çok hareketli bazen daha az hareketli ama bütün hamileliğim boyunca çok çok hareketli olmadı. Ama özellikle bu aralar bazen peş peşe dönüyor biseyler yapıyor dün öyleydi😂 bugün daha sakin değişiyor
21glcn BirPatiSever hepsi aynı olmuyor kuzum endişelenme ilk gebeliğim çok daha sakindi bu aşırı hareketli gün içinde 10 kez hareket ediyorsa iyidir merak etme sağlıcakla al yavrunu kucağına 😘
swetty_18 BirPatiSever bende 36+2 canım bu hafta bende de az hareket ediyor bebek. pazartesi muayenem vardı ultrasonda herşey yolunda nst ’de ıyı cıktı ama hareket azlıgı korkutuyor benı
Ozlemi 21glcn bende hastanede yatıyorum erken doğum riskinden dolayı benimkinde çok hareketli ve karnımı çok kasıyor sertleştiriyor hareketleri
cahillesohbetikestim BirPatiSever hareketlerimiz azaldı nişanım geldi 1 cm açılmam var sancılarım oluyor oğluşu bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek 🤭
Omerhuma BirPatiSever benim bebekte normalde cok hareketli gece gundz hic durmuyor ultrasonda da hareketli, ama nstede hic hareket etmiyor, doktr da ultrasonda hareketli oldgunu gorunce nstde sikinti gormedi
BirPatiSever Kocyigitebru çikolataya tepki vermiyor benimki ya hatta yemekten sonra üzerine ağırlık mı çöküyor ne🤣🤣açken daha hareketli