ElaRose Merve4680 doktor klomen ve vitamin verdi . Hiç bizimkine enfeksiyonuna bakmamışlar ya kültür testiyle mi oluyor
Merve4680 ElaRose canım biz ayrıyeten bir doktora daha gittik bir doktora bağlı kalmadık o doktor test yapmıştı sizde bir doktora bağlı kalmayın yani ben faydayı ilaçlar artı bitkisel çay var eşim çok su içti yoksa tüp bebekle anca çocuğun olur dendi
ElaRose Deletedmom_33 çörek otu yağı aldım bugün hunnap marka acaba sabah mı kullansın ben de kullanmak istiyorum aslında
Deletedmom_33 ElaRose size kalmış. Sabah içerde gün boyu tadı geliyor bulantı vs yapabilir alışık değilseniz. Akşam salata içinde veya 1 YK da içebilirsiniz
star3star ElaRose ben eşime ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu kürünü yaptım sperm için olanı ve gerçekten faydasını gördüm.sonra üroloji doktorumuz bi sürü vitamin verdi ekstrada keçiboynuzu özü(eczanede satılan)ve çörekotu yağı verdi.bunları kullandı
star3star Birkucukkalp ben eşime bunuda almıştım ama tadı iğrenç bişey içerken bayağı zorlanıyodu.5 şişe bitirdi
anneadayiii271 ElaRose her akşam bı avuç kabak çekirdeği de sperm kalitesini yükseltiyor diye biliyorum canım
Elifelbb ElaRose benım eşim havuç suyu içti hergun taze sıkılmış hazırladım verdim sayısı yukseldı gerçekten ama bu sefer de prolaktını yukselmış yani dıkkat etmek lazım
ElaRose Elifelbb acilen meyve sıkacağı Almam lazım ya her gün havuç yiyoruz ama havuç suyu diyor herkes
ElaRose Merve4680 başka doktorada gidicez bu ay içimize hiç sinmedi ilk doktorumuz , acaba bitkisel ne içtiniz ?!