ElaRose Kızlar eşimin sperm sayısı baya düşük vitamin kullanıyor klomen kullanıyor ama ben kürde istiyorum var mj yaptıklarınız ? Düşük olup yükselen var mı. Keçi boynuzu incir kullanıyoruz
umuthepvar__12 ElaRose keciboynuzu kaynat sabah aksam ac karina icsin esin canim bir de beraberinde e vitamini alsin bizim bunlarla yukselmisti tavsiye ederim . Ceviz badem findik vs yesin bol bol.
ElaRose Deletedmom623737 az önce incirleri doğradım zeytinyağı döktüm üstüne sabah yedircem , elimden ne geliyorsa yapıyorum inşallah artar
Shlshss ElaRose bunu 3 gün karanlıkta beklet sonra aç karna sabahları tüketin sende tüket zararı yok faydası çok canım 🌸
star3star Birkucukkalp ben eşime bunuda almıştım ama tadı iğrenç bişey içerken bayağı zorlanıyodu.5 şişe bitirdi
nese_gocuk ElaRose keçiboynuzu özü Ballı karışım yapmıştık biz bal kabak çekirdeği ceviz badem Antep fıstığı hepsini karıştırıp 2 kasık günde. Kabak çekirdeği muz Bitter çikolata bunlar da yükseltiyor sperm sayısını
mericeynnnn Gercekten hakiki guvenilir yerden arı sutu alin hatta bulabilirseniz hakiki balcilardan alin.Biz cocuk istemeye basladiktan sonra hem esim hem ben kullandim faydasini gorduk
Rabia55_ ElaRose kesinlikle meryem ana otunu öneriyorum 15 ay uğraş sonucu esim ve ben ictim ve o ay bebisimiz tuttu Allah’ın izniyle vesile oldu.incir kürü soğan suyu çatlatma iğnesi vs hepsini denedik öncesinde 🤭
Miracinannesi_52 Rabia55_ evet Meryem ana otunun hem hamile kalmak için hemde kolay doğum olması için faydalıymış bende duydum onu doğumda denicem bakalım 🙃
Merve4680 ElaRose canım doktor ilaç verdimi benim eşimin enfeksiyona bağlı sperm yavaşlığı ve düşüklügü vardı klomen klavaunt ilaçlarını kullandı limonlu melisa çayı ve karabaş otu çayını demleyip hergün içti
ElaRose Merve4680 doktor klomen ve vitamin verdi . Hiç bizimkine enfeksiyonuna bakmamışlar ya kültür testiyle mi oluyor
Susu_09 Bizde eşimde sorun yoktu ama infert pro diye bir vitamin vermişti pahalıydı biraz eşim kullandı bı eczaneye sorun isterseniz