Elifdemireel Arkadaşlar sizde benim gibi yemek yedikten 1 saat sonra acıkmaya başlıyor musunuz 😢 birde ev yemeklerini midem almıyo artık sürekli açım 😢
dilara0605 Elifdemireel bennn hemen acıkıyorum hemen diyorum çünkü 1 saat sonra acıkmam hemen acıkmakla aynı geliyor bana evde yemek yemek istemiyorum yapana kadar iştahım geçiyor 🥺
Derya-mihra Ay bu beeen. Bıktım artık vallahi 😂🤦🏻♀️ Sürekli açım sürekli hamileliğe yoruyorum çünkü hamilelikten önce böyle değildim.
Handekrkr Ay bennn bu 😆😆😆 aksam yemegi yiyoruz , saat 10/11 gibi tekrar acıkıyorum 😂 sürekli bişeyler yeme istegi var .Önceden hep kontrollüydüm ve böyle ataklarım olmazdı , şimdi sürekli bişeyler yemek istiyoruz
Elifdemireel Handekrkr Bende kendimi durdurim diyorum ama yok 100 kg olurum heralde daha 9 haftalığız birde 😂
Hasanbbek Elifdemireel canım çok normal 3 ay bitene kadar bende öyleydim gece 3-4 kez kalkıp biseyler yiyip yatiyordum içim kaziniyordu ama bu gecici bir süreç sonra normale binecek hamile olmadığın zamanlardaki gibi yeme alışkanlığın geri gelecek ben ilk 3 ayda 5 kilo almıştım sonra durdu şimdi 6. Ay bitti 2 kilo aldım artık kilo bebege gidiyor o yüzden takılma tadını çıkart ve ye ben ilk zamanlar günde 2 ekmek yerdim 😂😂😂 eşim derdi sana ekmek yetistiremicez herhalde 😂😂😂
Handekrkr Elifdemireel ay valla ne olacak sonumuz allah bilir 😃 bir gün çok dikkat ediyorum ama diğer gün tekrar yeme atakları geliyor .Halbuki ben protein agırlıklı besleniyorum .Gebelik oncesi de asla borek poaça vs tüketmezdim , şimdi resmen tersine döndüm 😂🙈
1prens1prenses1402 Elifdemireel protein ağırlıklı beslenirseniz acıkmazsınız vücud yeterli proteini almadığı için sık sık açlık hissi oluyor hamilelikten kaynaklı
Tugcesevimli Elifdemireel Bende bende delirmek üzereyim 24 haftadayim 20 kilo aldım,az önce üşenmeyip poğaça yaptım 5 tane yedim Allah affetsin 😄😄😄😄😄
alparslanin_annesi Tugcesevimli ben üşendiğim için yapmıyorum ama ne bulursam tıka basa yemeye devam 😂