yenibirgun bademcicegi ben yarın gideceğim ve çok tedirginim ilk kontrolüm yarın 7+4 olarak gösteriyor program :) adet başlangıç gununuz neydi çok yakınız
bademcicegi yenibirgun 7 aralıktı başlangıç. Tub bebek transfer tarihimde 26 Aralık. Tüp bebek olunca doktor önemsemez diye düşmüştüm ama son regl tarihini de sordu.
SedaK07 yenibirgun benim de Program 7+4 gösteriyor ama ultrasonda 6 haftaligiz..hayirlisi olsun hepimize
SedaK07 6 haftaligiz ve bugun minik de olsa kalp atisimizi duyduk cok şükür.haftaya tekrar kontrol var o zmna kadar güçlenicez umarimm.3 gundur bulantim var dayanilmicak gibi degil ama rahatsiz edici tabii..
Akbasinci Benimde 7+0 dı bugun asiri aclik hissi var hemen 3 kilo almisim ya ikinci bebegim ilkinde boyle degildim 🤔
Dlnilgn09 Merhaba ben 6+4 üm ayın 18 nde keseyi görmüştük doktor 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi
yenibirgun SedaK07 o zaman beta ve adet gununun önemi yok kaç haftalık oldugunu doktor utrasonda anlıyor değil mi umarım yarın bende duyabilirim 🙏🏻 Dua edin bana
SedaK07 yenibirgun haftaya adet tarihini duzeltiriz dedi gec dollenmeden dolayi bu kadar farklilik cikabiliyormus.gecen hafta kese görmüştük bu hafta hem minigimi gorduk hem de kalp atisini azicik duyduk.doktorum duyulmayada bilirdi cok yeni çünkü dedi.eger duymazsan da panik yapma dicem de insanin elinde degil 😊 insallahh diledigin gibi saglicakla olur hersey
EsraBaykara Benim de ultrasona göre bugün tam 7 haftalık. Geçen hafta kalp sesi için gittik duyduk da ancak bir hafta sonra tekrar gelmemi istedi doktorum. Birde mesanen çok boş olmasın dedi, tekrar dinleyecekmişiz kalbi. Nolcak bakalım
Beyzanur_ozdemir Bende 7+3 deyim ikinci gebeliğim dha gitmedim doktora önümüzdeki hafta gidicem inş oğlumda hiç böyle değildim bu gebeklite bulantılarım çok fazla geçmiyor gün içerisinde bile 🙈
yenibirgun SedaK07 haftaya adet tarihini düzeltiriz derken nasıl düzeltecek anlamadım :) haftaya denk mi düşer demek istedi yani
SedaK07 yenibirgun yani şöyle son adet tarihinin ilk gununu soruyorlar.ve son adet tarihine gore benim 7+4 olmam lazim ama ultrasonda 6 haftalik. Bu da gec dollenmeden dolayi.ikisi bir gitsin diye oyle birsey soyledi sanirim detayli olarak haftaya öğrenicem
Tunurr Merhabalar bende ikinci çocuğuma hamileyim 6+4 üz şuan 5+2 de kesemizi görmüştük 6+6 da yani cuma günü kalp atışı için çağırdı doktorum umarım duyabilirim. İlk çocuğumda hiçbir belirtim yoktu sadece uyku hali vardı oda geçti 2 aya. Bunda da yine uyku hali dışında pek bir belirti yok gibi sadece çabuk acıkıyorum ve acıktığım zaman çok kötü oluyorum böyle içim çekiliyor gibi bide oğlum çok hareketli olduğu için hiç dinlenemiyorum başka bir sıkıntım yok çok şükür ❤️
Beyzanur_ozdemir Tunurr ahh o hareketliden bir tanede bende var az dinleniyim annecim dyorum hayır anne benimle oyna , uyuma sakın baya yorucu geçiyor ama bulantı cok fazla bu sefer midem hiç bşy yemek istemiyor
Buzlubadem Turkerg hayırlı olsun 💐 seninle aynıyız. Biz de yarın 8 oluyoruz nasipse. Ben de çok ciddi belirtiler yok. Göğüs hassasiyeti ve burun tıkanıklığı var. Arada kaısk ağrılarım oluyo. Pişen soğan kokusu ve kızartma kokusundan rahatsız oluyorum. Mide bulantım yok çok şükür. 6.haftaya kadar mide yanmam çok fazlaydı o da geçti şükür