Deletedmom434 merveaydinn 25 haftalık olduk kasım sonu aralık başı gelicez inşallah hiç bir sıkıntım yok çok şükür😊
mucizemizibekliyoruzz merveaydinn 26 haftalığız. Her şey yolunda bebekte ve bende. Ama bebiş biraz aşağıda duruyormuş erken doğum riski var. İğne yaptı doktor, progestana başladım. Daha 32 cm 800 gram. Bebeğin aşağıda durması doktoru tedirgin etti
Gamze612 24+3 olduk rahim agzi kisaligimdan dolayi erken dogum riskim var yatiorum😣 ama bebegim saglikli cok sukur🙏
mucizemizibekliyoruzz Gamze612 ne kadarmış rahim ağzınız? 26 cm dedi bana doktor. Benimde riskim varda
Denizbetul 23+4 olduk bizde zaman geçmiyo diye diye 6. Aya da girdik bu yaz en çok kullandığım kelime kış gelsin ben doğurmak istiyom artık🤣🤣
emoselos Denizbetul benim ayaklar sudan çıkmıyor hiç yağmur yağsın kar yağsın sopuk olsun heryer diyorum sürekli 😊
Deletedmom434 EzelUnal18 benim kızımda öyle özellikle geceleri artık pozisyon değiştirdiğini bile anlayabiliyorum😊
Ayseakyl mucizemizibekliyoruzz bu rahim ağzı nasıl belirlendi ultrasonda mi belli oluyor kısa olup olmadigi
Gamze612 mucizemizibekliyoruzz 26 olculmustu simdi 31 ama risk hala devam ediyor.. 4. Tup bebek ile gebe kalinca doktor da panik oluo😕 Sen yatio musun napiosun
Ayseakyl 22+0 kiz bekliyoruz bizde bi an önce gelse diyoruz bizde ama sona doğru da doğum korkusu var 🙈
Anneyimmm merveaydinn 22+4 olduk dalgalanma balin patlamasi gibi hissediyom bebisimi bazen gaz gibi henuz tekme atmadi 😊bide ben bulanik goruyom uzagi baaka oyle goren var mi
emoselos Anneyimmm baş dönmesinden kaynaklı bulanık görmen bazen bende öyle oluyorum tansiyonum düşüyormuş zaten düşük sürekli 😔
Aksa_korkmaz merveaydinn 23 haftalığız çok şükür güzel gidiyor şuan bebeğim de gayet sağlıklı kızımız olacak inşaAllah ☺️