Merveozcelikcckl ek2015 sabah kahvaltıdan sonra ve akşam üzeri bir de yatacağımızda hıçkırıyoruz biz burcumuzdan kaynaklı galiba baya düzenli hiç şaşmaz 😁
Ebrucukm Ben de öyle faydalı diye biliyorum ama bebeğe de bana da gına geldi valla ne bileyelim bir şey olmaz herhalde
Merveozcelikcckl muhteriz canım ben 34 ten sonra hissettim hıçkırık olduğunu anlamam bir haftamı aldı daha senin hissetmemen normal
Esmaakdag muhteriz aynı rıtımde arka arkaya olan pıt pıt canım 😁😁olur daha o haftalarda bende de olmuyordu
Ozteber Tam tersi gayet sağlıklı oldugunun belirtisi demişti doktorum emme refleksi gelisiyo ve midesi genişliyormuş belirli aralıklarla tekme gibi bi hareket oluyo karında anlaşılır hıçkırınca takip edin yeter 😊
bebisimbenmmm Brcntyfr yani kalp gibi hızlı bir atis hic hissetmedim ama bir iki dk sürecek kadar aralıklı bir şekilde atış hissediyorum arada acaba o mudur bilmiyorum yani 😊 her bebek hıçkırıyor mu acaba
Brcntyfr bebisimbenmmm saniyede 1 atiyo benimki inan bilmiyorum kalpleride normal insana gore hizli hickiriginde seri olmasi gerekiyo sanirim. Hickiriyordur diye dusunuyorum canim.
Brcntyfr Ozteber kalbinin atisini hissediyorum diye birsey demedim nst de yada ulturasonda kalp atisini ve seviyesini bildigim icin normal insana gore hizli yazdim zaten ben saglikciyim zaten canim. Yazdiklarimi yanlis anlamissin.
MeryemKarc ek2015 benim o kadar çok oluo ki bazen üzülüyorum canı yanıomudur ya da rahatsız oluomudur diye 😂 günde 5 defa fılan oluodur heralde uzun uzun ☺️🐣