Beyzanurekici 38+1 deyiz geçen hafta çatı muayenesi oldum hiç açıklık yoktu bebek ters dönüp kanala girmişti ara ara bel ağrısı kasılma oluyor ama o kadar biran önce doğmasını istiyorum cumartesi tekrar kontrol var
Meryemce92 Beyzanurekici Benimde cumartesi kontrolüm var 2 haftadır her cumartesi gidip nstye giriyorum 😊 çatı muayenesi yapmıcakmış 2 doğum olduğu için 🙏🏻
Emineekyl Meryemce92 36+5 haftalığım ilk hamileliğim normal istiyorum benimde artık kasık ağrılarım oluyor sık sık bebeğim toplanıyor bir tarafa surekli karnım sertleşiyor ve aciyor sanki sığmıyor gibi hareket ediyor hissediyorum. doğuma hazırlanıyor galiba bebisler. Benimde tecrübem yok hiç acaba doğumun başladığını hissedermiyim
Meryemce92 Emineekyl Hissediyorsun sancı farklı bi sancı oluyor anlıyorsun. Bende kaburgalarımda hissediyorum artık. Yerleride daralıyor artık 😊
Meryemce92 Birminiksusamtanesii Ay çok heyecanlıyım gece rüyalarıma bile giriyor 😂 biraz da yaşadığım sıkıntılardan doğurmak istiyorum artık. 🤦♀️
Birminiksusamtanesii Meryemce92 bende yüzüstü yatmak dönerken tek seferde uykum bölünmeden dönmek ve rahat hareket edebilmek için doğsun istiyorum artık 😂
Meryemce92 DuaElf Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 😊 sağlıklı olsunlarda sezeryan normal farketmiyor 🙏🏻
Meryemce92 Shlshss Hiç sorma öyle bi zamana denk geldi ki yürüyemiyorum 😂 aşırı kar yağışı var. Bende evde hamile egzersizleri yapıyorum. Müge yoga var youtube da onları yapıyorum 😊
Meryemce92 Birminiksusamtanesii Yaaaa ilk gün bende yüz üstü yatıcammm 😂 doğumdan sonra yapılacaklar listesi hazırlıcam 😂😂
Meryemce92 Tunaaslan İnşallah canımm 😊 benim doktorum çatı muayenesi yapmıcakmış 2. Doğum olduğu için gerek yok dedi.
Elikra Meryemce92 rahim ağzında yumuşama ya da açılma var mı diye de mi bakmıyo Salı günü baktı bana 3. Doğum olacak çok hafif sancım çıktı nstde diye içimiz rahat etsin dedi
Meryemce92 Hazalcemal Evet seninle konuşmuştuk. Nişan olayı bendede yok şuan sadcee akıntı çok fazla bide bel ağrısı var bugün 🤦♀️ Artık bende zorlanmaya başladım biran önce doğurmak istiyorum 😅
Meryemce92 MMeltemmm Allah yardımcın olsun canım sağ salim al kucağına minnoşu. Bebeğin toplanması karnın sertleşip kasılması bel ağrısı falan evet bunlar doğum belirtileri 😊 bende gece çok sıkıntılar yaşıyorum ⅚ defa uyanıyorum tuvalete burnum tıkanıyor nefes alamıyorum midem yanıyor 🤰🏼 İçeride oturuyorum biraz rahatlayıp geri uyumaya gidiyorum 😂
MMeltemmm Meryemce92 Amin insallah rabbim hepimize sağlikla kucagimiza almayı nasip etsin insallah 😍 mide yanması bende çok var geceleri rahatsız ediyo
Hazalcemal Birminiksusamtanesii hıc belli olmuyor suni sancı kendi sancım dan ıyıdı ama dogumum cok zor oldu rahim ıcı kanamam oldu genel cerrah ameliyat olacaktım buz koydular sonra gectıgını söylediler inan ki doktorla veya o an ebeyle alakalı iyi kisilerle karsılastırsın Rabbım
Hazalcemal Birminiksusamtanesii ilk de ebe tercubelıydı galiba cok kolay dogum oldu ama kendi sancım felakettı agrısı
Seminay Ben su an 39 haftadayım normal istiyorum ama gelmiyor ne sancı hiçbişe yok bugün alttan muayene oldum çok can acıtıcı gecti 0 açıklık bebek inmiyor kanala kilosuda 4 e yaklaştı doktor bir hafta süre verdi gelmesse sezeryan olcam 😞
Meryemce92 Seminay Hakkında hayırlısı olsun canım sağ salim gelsinde doğum şekli çokta önemli değil. Youtube da müge yoga var onları izle uygula😊
D-92 Seminay çatı muayenesi acıtıcı mı geçtekten nasıl yapıyorlar el ile mi yoksa sıradan muayene kimi kamera ile mikaçımcı haftada yaptı bide
Emineekyl Meryemce92 aynen kaburgalarima vuruyor sanki 😄 Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻