Merve_0109 Senays aklımda deli sorular oluştu morfin ne ve dedim kendi kendime onu başka tür insanlar kullanıyor diye biliyordum 😂😂😂😂 meğer bezmiş kulana bilirsin canim
Msl_ege Senays iyi gelmezse de sleepy bionatural deneyin bence . içeriği tertemizzzz ve bez çok iyi . 2,5 yaşında bi oğlum var , her bezi denedik nerdeyse her defasında sleepy’e geri döndüm . şimdi bu bebişe de sleepy bio alıyorum indirimde gördükçe
zynpada Senays ay ben sana şöyle deyim canım abimin ikizlere prima değdiği an ikinci beze kadar kıpkırmızı olurdu. Molfix veya huggies kullanırlardı gerçi huggies çekildi türkiyeden. Başka bir arkadaşım da bunların hiç birinden memnun dedğil migrosun minies diye bir bezini kullanıyorum bir tek o iyi geldi dedi 😂 yani tamamen bebeğe bağlı
Merve_0109 Senays Aynen dene ben baby turco kullanıyorum ilk doğduğundan belidir pişik vs. Yapmadı sende dene iyi gelirse kullanırsın ❤️
Oznurkk Senays eşimin arkadaşı çocuğuna prima almış bebek hep alerji olmuş primayı hemen bırakıp molfix kullanmaya başladılar. Prima gereksiz pahalı. Molfix alındıysa onu bi deneyin beğenmezseniz başka beze geçersiniz
Senays Oznurkk ya iste bazı markalar sadece isim yapmış sonra içeriği falan değiştiriyorlar ismine güvenip denemeden bilmiyor insan