Elif3508 teşekkür ederim ❤️ 21+2 haftalık hamileyim. Nüks nodülü çok küçük boyutta tam sınırda ameliyat için doktorum acele etmeye gerek yok dedi ilk öğrendiğimde tabiki çok zor oldu yıkıldım resmen bebeğime bişey olur diye çok korktum ama bu işin uzmanlarından destek aldığım için beni çok rahatlattı doktorum. Hormonu dışardan alıyorum ve ayrıca takip edildiği için şuan bebeği etkileyen bir durum yok çok şükür.2. Trimesterda çok ameliyat olan hamile varmış apandist vs bile var ki boğazın bebekle alakası yok. 15. Haftada çektirdiğim ultrasonda büyüme olmadı doktorum bir de 22 de bakalım dedi yarın çektireceğim bu seferde büyüme olmazsa doğumdan sonraya kalacak 2. Ameliyat. Tamamlayıcı bir tedavi gerektirmeyeceği için sadece 1 kaç gün ameliyat etkisi olacak o kadar. Ben 15 16 senedir bu hastalıkla iç içeyim aslında ilk lise zamanımda çıktı o zaman çok üstüne düşmedim kontrollerimi aksattım vs sonrasında buralara kadar geldi. Benim ilk zamanlardan beri şikayetlerim hep saçlarım çok cansız ve sönüktü ellerim titrerdi, regl çok düzensizdi ameliyat oldum ilaç dozum ayarlandı ve kendime geldim çok şükür. O belirtilerin hepsi yok oldu 😃 vücuttaki çok önemli organlardan biri başlarda bende hiç üstüne düşmedim ama düşmek gerek. Hamileyseniz de doktorlar ona göre bir süreç çiziyor, hamile kaldığımdan beri gittiğim 2 doktorda hem bebek hem ben için ellerinden geleni yapıyorlar. Düzgün bir doktora giderseniz sizi çok rahatlatacaktır. İstanbuldaysanız doktorumun adını soyadını vereym bi araştırın isterseniz.