3mlek2bebkannesi Mahmutzahide sen ve eşin beğeniyorsa kimsenin beğenmesine gerek yok canım banda şimdi koyulan isimler çok saçma geliyo
Melike0657 Mahmutzahide alaz ilk kez duydum ve kulağıma hiç hoş gelmedi zorlama bieöisim gibi. Mehöet ismi ise klasik ama erkeğe yakışıyor bence. Son karar sizin tabi👍
cgnduru Mahmutzahide şimdi koyulan isimler biraz daha farklı duyulmamis isimler tercih ediliyor eğer büyüklere soruyorsan Mehmet e eh işte ama hemen baslarlar alaz ne başka bulamadinmi falan diye ama bana sorarsan umursama neyi begeniyorsan onu koy çocuk senin çocuğun tercihte senin ❤
zynpada Mahmutzahide canım ismi içine sindiyse kulaklarını tıka ve bildiğin yoldan devam et :) bizim de etrafımızda o kadar kötü yorumlar var ki klasik bir isim seçtik diye, başta da kayınvalidem, hiiç umrumuzda bile olmadı inan :)) afıyla yaşasın bebişiniz
mercimeginannesiiii Mahmutzahide Mehmet ismi çok severim. Alaz yeni duyulan bir isim olmasına rağmen hiç kulak tırmalayıcı gelmedi ikisi çok hoş olmuş.
Ceren_01 Mahmutzahide Ay hiç takma senin çocuğun sonuçta bence gayrette güzel bir isim sonradan içinde kalır kimseye söz hakkı verme beğendim bunu katıyorum de geç
Elfs Mahmutzahide Mehmet güzel fakat alaz I ben de beğenmedim. Ama çok kişisel bir şey benim koymak istediğim ismi de kimse beğenmemişti canınız ne isterse onu koyun önemli olan sizin içinize sinmesi…
Mahmutzahide DamlaAli alaz kürt ve türk kökenli bir kelime 2 dilde de anlamı var ben kürtçedeki anlamına göre koyuyorum alaz amaç demek mehmet de yerlerde göklerde övülen anlamları bana göre güzel
Merve4680 Mahmutzahide hayır çok güzel👏🏻 isim bulmuşun seni asimile etmeye çalışıyorlar sen inanma onlara
Deletedmom622772 Mahmutzahide ben isimlerimi hazırladım henüz sadece esim biliyo acıkcası insanların beni düsürmesini istemiyorum kendim canım evladıma nasıl seslenmek istiyorsam en güzel isim o dur isimleri begenmeyen insanların begendigi isimleri duyunca gülesim geliyo herkes yapsın bi bebek ona koysun sizde takılmayın isimde mis gibi bu arada nesi kötüymüs
gokces4141 Mahmutzahide senin bebeğin eşinle birlikte karar vermişsin başkalarına saygı duymak düşer o üzülmesin bu üzülmesin diye düşünme bunda gönül koyacak birşey yok ayrıca çok güzel isim 🦋