Kenanizm18 Berilikom normal ve sezaryan 2.600 Oda süsleme, foto cekimi, bebegin işitme testi, epidural, anestezi dahil.
Aysmnv35 Kenanizm18 hayır yani biz olumsuz bisi olursa haber veririz diyorlar ben gidip hepsini bi alayım en iyisi be her gittiğimde kan tahlili yaptırmak zorunda kalıyorum sizde oylemisiniz gayet sağlıklı diyor doktor hanım folik asit bide Demir hapı başladı onlarda bitmek üzere zaten
Kenanizm18 Aysmnv35 bize veriyorlar sonucları. Her gittigimde olmuyor 2 ay yada 3 ayda bir verdim canım ben genel kan tahlili onuda saglık ocagında yaptırıyorum
Kenanizm18 Aysmnv35 bana sadece ilk üc ay folik asit verdiler. Sanırım senin daha cok yeni. Baştan başlaman senin icin daha iyi olur gibi.
Aysmnv35 Kenanizm18 ben daha sağlık ocağına gidip söyleyeceğim bi de orda mı vereceğim kan gerek var mı çünkü her gittiğimde özelde yaptırıyorum ☺️
Kenanizm18 Aysmnv35 ben ücretsiz oldugu icin orda yaptırıyorum canım. Hastanenden sonucları alıp saglık ocagına verebilirsin. Hatta hastaneden saglık ocagı istiyor diye alabilirsin.
Aysmnv35 Kenanizm18 evet bende 5 haftalıkken öğrendim bi ay oldu folik asite devam edeceğim 10 haftalığa kadar
Kenanizm18 Berilikom rica ederim canım ☺️ İnstagram etiketlere egepol yazarsan resmleri cıkıyor odaların :)
Aysmnv35 Berilikom bence 2800 olsun haydi seni mi kıralım 😂😂😅🤩🤦♀️ Şaka bi yana herşeyi içinde önemli olan kuvez ve yoğun bakım ünitesi doktor bi şekilde devan ettiriyor herşey bize kalmış rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hele ben daha yolun coook basındayım 😂🤩🤦♀️
Berilikom Aysmnv35 zaman geçmiyor ya üçüncü aydayım daha kış gelsin istiyorum aminn inş sağlıklı doğuralım ❤️🙏💐
Aysmnv35 Kenanizm18 özel yaa arıxam etcem muhabbeti ilgileniyorlar sözde 10 dk durmuyorum içerde vala ya soracağım seyleri de soramıyorum malesef
Kenanizm18 Berilikom egepolde degil :) Süsleme olarak kapı süsü, beşik süsleme, anne ayak ucu kurdela var :) istersen sende kendinden bsiler yapabiliyorsun :)
Aysmnv35 Kenanizm18 4 eylüle randevu aldım İhsan bey yokmus bende Onur beye aldım sonrasında geçiş yapabilirim sanırım başlarda olduğu icin gebeliğim ☺️