Aysmnv35 Gökalp bey varmış egepolde o doktor içinde iyi diyorlar ama bide gece Doğum olsa da kendi doktorunuz Doğuma girmiyor mu Egepol icin soruyorum
Kenanizm18 Aysmnv35 nöbetci doktor giriyor gece olanda ama bana göre tüm doktorları iyi oldugu icin bi teşkil sorun etmiyor
Aysmnv35 Kenanizm18 ata sağlık Pınar hanıma gidiyorum suan 8 haftalığım zaten doktor değiştirmeyi istiyorum benim girilen bütün bilgilerim değerlerim diğer doktor da çıkar mı nasıl ayarlamam gerekiyor
Kenanizm18 Aysmnv35 aynı hastanede ise cıkıyor degilse sen söylüyorsun canım b kere kaydediyorlar sonra o hastanede kime gidersen cıkıyor.
Aysmnv35 Kenanizm18 anladım Pınar hanımdan alabilir miyim acaba değerlerimi yani bu üçüncü gidişim olacaktı ona doktor değiştirmek istiyorum nasıpse normal istiyorum ama Pınar hanım sezeryan ağırlıklı çalışıyormuş araştırınca öğrendim teşekkür ederim ☺️☘️
Kenanizm18 Berilikom normal ve sezaryan 2.600 Oda süsleme, foto cekimi, bebegin işitme testi, epidural, anestezi dahil.
Burhandilek Berilikom görüncem yaptı orda canım ben yapmadim 2.500 doktoru nu hatırlamiyorum 6 ay önce doğum yaptı şimdi pahalanmista olabilir ☺
Berilikom Denizliche bende 13 haftalığım egepolde gülsün hn gidiyorum ama kadın çok içime sinmedi senin kim doktor
Berilikom znurstnKaraca sezaryen mi oldun cnm doktorun kimdi bende orda gülsün hn gidiyorum ama pek içime sinmedi sezaryen olucam
Aysmnv35 znurstnKaraca vala bilemedim 🤷♀️ teşekkür ederim Egepol tercihim suan yoğun bakım ünitesi herşeyi var sanırım
Aysmnv35 Kenanizm18 hayır yani biz olumsuz bisi olursa haber veririz diyorlar ben gidip hepsini bi alayım en iyisi be her gittiğimde kan tahlili yaptırmak zorunda kalıyorum sizde oylemisiniz gayet sağlıklı diyor doktor hanım folik asit bide Demir hapı başladı onlarda bitmek üzere zaten