Hayalim1234 Papiiii kendi doktorum 2.5 saat uzaklıkta bir hastanede calisiyo profösör ben ona gitseydim bugün o gerekeni net söylerdi zaten mesaj attığımda bile degerin iyi 2 gün sonra usg bakarız demistim ya zaten dedi
Papiiii Hayalim1234 anliyorum inan bana bende senin gibi takintiliyim bu konulardaa oyledenolunmali zaten ama kafana takma benimde hematom sorunum varr kafama takiyorum.Seninki oyle zor birsey degil merak etme
Dacmnt Papiiii Adetten bir hafta sonra kese görünür demişsiniz ya başlangıç tarihene göre mi bir hafta bitiş tarihine göre mi bir hafta sonra
Elf_28_34 Hayalim1234 Benim betam iki gün once baktirdigimda 2508 di. Doktorum 10 gun sonra gelmemi soyledi.Benim bildigim beta 6000 olunca karindan ultrasonla goruluyor kese. Eger vajinal ultrason bakarsa daha erken gorebilir.
Elf_28_34 Sedafirat Gönlünü ferah tut canim genel olarak 5 haftalik olunca kesin gozukuyor. Sende yakinda gorursun🤍
Elf_28_34 Hayalim1234 Beta değeri herkeste farkli yukseldigi icin onu bende bilmiyorum canim. Ben ilk gebeligimde 6+0 ken gormustum keseyi.