Fatma-onal Hayalim1234 bende öyleyim herşeyi takıyorum gebe kalmadan önce d vitaminim çok kötüydü şimdi araştırdım d vitamini eksikliği bir sürü hastalığa yol açarmış kontrol pazartesi ve ben pazartesi 7 haftalık oluyorum geç kalır öıyım diye korkuyorum bende
Fatma-onal Hayalim1234 doktora sormadan bir şey yapmak istemedim ama aklıma çok takıldı gidip bir kan verip gelicem sanırım 🥲
Hayalim1234 Papiiii aşılamam adetim bittikten 2 gün sonra oldu bugün değerim 3313 cıktı ama devlet hastanesindeki doktor kese net görünmesi gibisinden şeyler söyledi 2 gün sonra tekrar baktır dedi ama adetime 2 gün olduğunu ben söylemeyi unuttum oda sormadı
Papiiii Hayalim1234 bak canim kese gorundugu an kan tahliline gerek kalmiyo zaten hic meeak etme gec dollenmede olmus ola bilir herkesde farkli sonuctaa merak etme senn gorucen ekseyii biraz bekle 5 haftalik olsun yada 6 gidersin
Hayalim1234 Papiiii bugünkü geri zekalı doktor kese var ama net değil dedi hemde bana ultrason kağıdı verdi moralimi çok güzel bozdu .Bol bol dua edeceğim sağlıkla ilerler inşallah hersey
Papiiii Hayalim1234 canim yaa takilma sen callah bak cokmiyi olucam gorucen sen ekseyi bu tur seyler normal ola biliyo sabe et
Hayalim1234 Papiiii kendi doktorum 2.5 saat uzaklıkta bir hastanede calisiyo profösör ben ona gitseydim bugün o gerekeni net söylerdi zaten mesaj attığımda bile degerin iyi 2 gün sonra usg bakarız demistim ya zaten dedi
Eceissi Hele ben aglamaktan kan vermekten öldüm 12 gundur hamile oldugumu biliyorun ama beta 226 kaldi 3 gun once hala kese icin cok var