Poyrazin_annesi Eger riskliyse zorunlu sezeryansa 38 de alıyorlar ama bı engel yoksa 41 e kadar bekletıolar
Pinar29 Oznurkk Benin 1. Dogum da sezaryen oldu ama onu da kendi belirledi 37 de geldi doktor 39 a gun vermisti onu ozelde dogum yapmistim
Selin12- Beyzanur_ozdemir canin onu her hastane kabul etmiyor maalesef iç dikislerinin patlama riski oluyormus her doktor kabul etmiyor oyuzden ama kabul eden doktorlarda var
Selin12- Pinar29 yarın 37+2 oluyorum suyumda azlama yok ama benim. 35 haftalık ken den beri kasilmalaeim oluyor 35 haftalık ken sancim 80 lerde 90larda cikti serumla tekrardan durdurdu ama bu aralar savcıdan nefes bile alamıyorum
zeytinkiz Pinar29 41. Haftamda yatısım yapıldı. Doguma dair hiç belirti yoktu agrı sancı su nişan gelişi VS yoktu. Nst 20 lerde sancı yoktu yani. Suni sancı verildi
Pinar29 zeytinkiz valla suan bende suyunda azalma var diyor dogum esnasinda bi kolumdan kan bi kolumdan serum verilcek zaten dedi risked atma 37 gibi alir diye dusunmustum
Poyrazin_annesi Pinar29 özel 38 den başlıyo gün vermeye ama arkadaşımın bebegı 36 haftada 4200 grama uşlaşmıştı oyızden 36 da sezeryana aldılar
zeytinkiz Pinar29 onu bilemiyorum canım. Benım herşey yolundaydı. Hatta yatıs yapacagı gün sabah 9 da işlemleirm yapıldı ama aciller önce yatıs hakkı verildi akşam 5 e kadar benı beklettiler acilşyet in yok diye 😆 hastanede gezindşm bende eşimle akşama kadar resmen
Omerhuma Pinar29 inanin bende ayn7 durumdayım her geldgmde doguma alsalar diye bekliyrm, son bir haftam kaldi, ama cook zorlanmaya basladim halim kalmadi
Mucizemannesi21 Pinar29 kiz kardesim devlette 3. Sezaryanını oldu 39 +5 de dogum icin gun verdiler son ana kadar devlette bekletiyolar sezaryan olsa bile icerde ne kadar durursa iyi diyolarmis
Pinar29 Poyrazin_annesi valla normalde sanki herman suyum gelecekmis gibi hissediyorum alta cok baski yapiyor Ben de dua ediyorum enazindan 37 e kadar dursun diye
Selin12- Pinar29 bende hareket edince sancim çok giriyor oyuzden yarin alma ihtimali var canım hayırlısı olsun