Hmyr_ygt mucizemizibekliyoruzz benimki de aşağıda sağ tarafımda ultrasonla bakarken baya aşağıdan bakıyor doktor ama benimki çok Yen’i ileride nasıl olur bilemem
Mrv2019 Bende aşağıda hissediyorum 20.haftadayiz plesenta aşağıdaymış ondan mi kaynaklı diye düşünüyorum.
Slv Arkadaslar 18 +2 gunlugum bende. Ilk gebeligim hissettigim seyler bebegim mi yoksa baska birsey mi bilmiyorum. Sagli sollu agrim oluyir bazen kasiklarimda bilmiyorum yani🤣 bu siralar gobek altimda birseyler oluyor ama. Sizce nedir bunlar?
mucizemizibekliyoruzz Slv kasık ağrısı bebek hareketi değil. Başka ne oluyorki. Pıt pıt vurma gibi, kelebek kanat çırpar gibi falan olması gerek
bhdrrabia mucizemizibekliyoruzz 21 haftalığım kızım olacak nasipse bazen kadığımda başlıyo bi süre sonra göbek deliğime kadar çıkıyo sürekli yer değiştiriyo ben üzerinde durmafım ama tehlikelimiymiş
mucizemizibekliyoruzz bhdrrabia o haftalarda bana da sorun yok demişti doktorum. Daha çok küçük yani büyüdükçe yukarı çıkar demişti ama çıkmadı.
Slv mucizemizibekliyoruzz canim pit pit diye cok fazla olmuyor kasik agrimi tanidim artik😂yumruk gibi birsey vardi gobusumun saginda artik oglumun neresiyse😂
Pinkdreambaby mucizemizibekliyoruzz bende 26 haftalığım.. çoğunlukla aşağıda hissediyorum ya hatta vajinama baskı yapıyo yukarı çok çıkmıyo 😒 doktorum bişey demedi normal sanırım ama sizin doktorunuzun tedbir amaçlı yaptıklarını okuyunca endişem arttı🙄
mucizem61 bende 24.4 haftaligim benimde bebeğim assada baştan beri bi kez biraz yukarı çıktı gene assaya indi hel assada sol tarafta genelde çok nadir göbek deligimde hissediyorum hep baştan beri progestan kullanıyorum erken doğum riskim varmis çok bisey etmiyorum genelde evde hafif dolanıyorum rabbim helimizinkini sağlıkla vaktinde zamanında kucağımiza almayı nasip etsin insallah
Gamze_yildirim mucizem61 internetten toplu sipariş vermek daha uyguna düşüyor demi biz doguktan sonra aldığımız bez mesela pişik yapmazsa internetten sipariş vermeyi düşünüyoruz öyle konuştuk yani eşimle siz ne düşünüyorsunuz
Elifff1601 mucizemizibekliyoruzz 29. Haftadayim ama hiç aşagıda hissetmedim. Sadece uzun süre yürüdüğüm zaman bebegim kasıyor kendini o zaman göbegin altinda hissediyorum 🙄