Yagmur34 Gltnakdemir kesinlikle depent hasta bezleri cok rahad değil kullanım açısından ama depent cok rahad 4 gün once doğum yaptım cok memnun kaldım
dugmeannesi Gltnakdemir Kuzum bende depent aldım hemde gardrobs dan uyguna aldım baya dogumuma bir ay herkes tavsiye etti çok kullanışlı diye sende istersen bir paket al kullanmazsan başka çözümüne bakarsın
ozmus Gltnakdemir ben de arada kalmıştım alsam mı almasam mı diye. Ama kurtarıcım oldu. Kesinlikle almalısınız
Ela000 Kızlar kesinlikle depend alın doğumdan 1 hafta sonraya kadar kullandım aşırı rahat. Doğum yaptığım gün hemşire hasta bezi taktı hiç rahat değildi eve gelince depende gectim
Poyrazin_annesi Bence ikiside gereklı . Sezeryan olsuysan dependi gıymek zor oluyor cunku bacaklarından gecırıyosun. Ama hasta bezını direk altına koy geç. Ama ayaga kalktıgımızda yurudugumuzde debend cok ıyı
Nesrinimsi Gltnakdemir bence depend şimdi farklı markalar da benzerini üretti ama ilk doğumumda çok rahat ettim diye bu doğumuma 2 ay olmasına rağmen indirimde diye hemen aldım koydum kenara. Ama ilk kez alacaksan büyük almanı tavsiye ederim. Netice de külot gibi küçük olunca rahatsız ediyor.
aslii_15 Bende çok kararsızım depent alayım diyorum ama nasıl bilemedim bide onlar tek kullanımlık mi oluyor?
aslii_15 ozmus hmm anladım bende normal doğum düşünüyorum bide hasta bezlerini de pek sevmiyorum artık bi kaç paket alirim depent den normal doğum da kanama daha fazla oluyor diyorlar eğer tabi kismet olursa hem korkuyorum hemde çok istiyorum normal doğumu bakalım
ozmus aslii_15 evet ben de normal doğum yaptım. İlk 2 gün çok kanamam oldu ama bugün azaldı bayaa. Ama kesinlikle depend öneriyorum gerçekten rahat. Bende çok arada kalmıştım alıp almamak konusunda
aslii_15 ozmus yaa normal doğum mu yaptınız nasıl peki böyle soruyorum kusura bakmayın ama bencik istiyorum normal doğumu ama nasıl oluyor nasıl ilerliyor herkes ayrı bişey söylüyor sizin ki nasıl geçti
ozmus aslii_15 benim açılmam vs hızlı ilerledi ama ben biraz ebe ve doktor kurbanı oldum. Yazmıştım doğum hikayemi istersenşz bakın ben anlatmayim 😊 3 gün oldu doğum yapalı doğum sonrası süreç için gerçekten çok rahat diyebilirim😊
aslii_15 ozmus hmm anladim okurum şimdi o zama Walla bakalım bende ne kadar korksam da istiyorum 🤷♀️😊