Oznur35 Benim alışveriş bitti dün gece de yıkadım kıyafetlerini bi ütüsü kaldı. doğum 18 nisan gözüküyor ama kesin değil
gamzosgamzos Rabiaaa46 amin canım inşaAllah 🙏❤aynen ozellikle maddi olarak cok daha rahat oluyorsun 😊 aynen tecrube konusundada daha rahatım ama tabi her bebek yeni tecrube bakalım Allah nasip ederse bu kızım neler ogretecek bize 😍
Deva22 Benim de Nisan sonu gözüküyor ilk gebelik olduğu için doğum şekli belli değil ama benim kafamda hep sezaryan var 🙈 bebek arabası ve park yatak aldık bir de bimden küvet setini aldık büyük eşyalar alındı sadece başka da bişey almadık kendime pijama bakıyorum ama hem karar veremedim hem de çok pahalı
kbrkrblt16 Deva22 trendyolda uygun fiyatlı lohusa pijamaları var bakmadıysanız eğer aklınızda olsun😊 çarşıda sordum 250den başlıyor dedi yani internet daha uygın geldi ordan aldm bnde
Dilhunizade Rabiaaa46 benm 2.gebeligim oldugu icin ve ilerde de kullanabileyim diye arabasini besigini cantasini battaniyelerini nevresimini bebek kuveti vs unisex almistim bir oglum var şimdide bir kizim olacak kiyafetleri ivir zivir hersey hazir hanimefendiyi bekliyoruz. Ic giyimde onceki cocuktan kalanlar vardi diye 3 tane 5li hastanr cikisi aldm 2 tane de tulum aldim.oglumdan kalan bir iki takim vardi birde onun disinda hediye alanlar da oldu derken tamamlandi eksikler benm hesabima gore 10/14 nisan civari dogum tarihi ama doktorumuza gore 20 nisan ve sonrasiymis bakalim artk ilk dogumumda 24 nisandi
Rabiaaa46 Dilhunizade Ne güzel aynı günde doğsunlar ☺️ tabi ikinci olunca daha tecrübeli ve daha az masraflı oluyor
1-2isim Benimde 6 nisan görünüyor ama ben sezeryan olmayı düşünüyorum henüz karar veremedim ama sadece bebek arabası kaldı onun dışında herşeyini aldım ♥️
Kumsalsmom Rabiaaa46 bizim de uygulamaya göre 23 nisan gösteriyor 🙏🏻 Herşeyimiz hazır sayılır yıkancak ütülenecek eşyalar sadece , benim pijamalarım , şampuan ,bebeyağı , pişik kremi gibi küçük ihtiyaçlar kaldı artık sadece hayırlısıyla 🙏🏻🌸
kurabiyela Benimde 22 Nisan gözüküyor mevsim geçişi ya daha çok nasıl kıyafetler alıyorsunuz çok abartı adetlerde almak istemiyorum çabucak büyüyorlar
Rabiaaa46 kurabiyela yazlıkda alıyorum mevsimlikte ama hepsi yazlık değil tabi bikaç tane de kalın olanlar var evet tam mevsim geçişi oluyor
Clk56 kurabiyela bende o şekilde düşündüm yaz ne zaman başlar bilemedim gecen yıl haziranda izmir soguktu bakalim bu sene nasıl olcak bide doğumu 22 Nisan gozukenler cinsiyetler ne acaba merak ettim 🙂
Aselinkooo Rabiaaa46 tabi ki.. Vaktinde gelirler inşallah 😍benim daha belli değil cinsiyeti benzetti sadece Bi dahaki kontrolde gösterirse söylicek miş. 🤦🏻♀️ Siizn ki nedir? sezeryan olma ihtimalide var yani öyle olursa öne çekilir. Erken doğum riski de var gibi şuanlık her geçen güne şükür modun dayım 🤗
Dilhunizade Rabiaaa46 oyle tabii daha az masraf yaptim ama iki bebek bezlemek zor olacak umarim oglumu cabuk bezden edebilirim