Buket_dadas Ddm-dlr allah razı olsun kuzum darısı isteyenlerin yolunu gözleyenlerin basına rabim herkeze anelik babalık duygusunu tatırsınninsallah
omerim32 Buket_dadas canım oncelıkle hyırlı olsun. Yorumları okudugumda akıntım var demıssın ben suan 36 dayım ama bende de sumuksu bı akıntı var şeffaf ve sarı renkte karısık etrafıda su gıbı sende nasıldı acaba
Bora5832 omerim32 ben de aynı durumdayim 37 haftalık 2 haftadır bende de öyle bir sıkıntı oluyor mu acaba
Buket_dadas omerim32 askm benim akıntım sefaf tı normalde sonradan son haftamda degisti kırem süreriz ya elimize hani o sekilde oldu meyer suyumuzs gelen
omerim32 Buket_dadas benım o krem tarzı sıvı ve renklı akıntı beraber gelıyor acaba su mu ki😰😰 son olarak bu akınrı ıc camasırının onune dogrru muydu yoksa bebeğin çıkacağı delıgın hızasında mı😣
Buket_dadas omerim32 kuzum adet oldugumuzda hani kanın ic camasırına deydigi kısım varya hep ordan geliyordu işte doktora gitt bi baksın riske atma balım
Buket_dadas omerim32 hala hala doktorunu ara sor normalderse gitmene gerek yok ama eyer gelderse mutlaka git gözük
Aylinulu omerim32 benimde ön tarf hep akinti ile lekeleniyordu rengi acik sariya yakindi.doktor her ihtimale karsi dogumds bebek enfeksiyon kapmasin diye kültür aldı bisey cikmadi sen de bi kultur yaptir bence
Aylinulu omerim32 beni alttan muayene edip dr kendisi kulak çubuğuyla sürüntü aliyor.idrar tahlili gibi de yapilabilir idrar kültürü.asmlerden rica edebilirsiniz dr idrar kulturu istedi diye