Buket_dadas Mucizemannesi21 yerim sizi ya allah razı olsun sonunda kurtuldum mibigime kavustum rabim siz güzel anelerede nasip etsin insallah 😅 😘 🥰
Tanem1 -M123- Ben 38. Haftamda kontrole gittim 2 cm açıklıkla yatırdılar beni 2 gün sonra suni sancı çekerek doğum yaptım
Buket_dadas Husneeeeee evet doga hastanesinde normal dogum 2800 tl ama sezeryen oldum son dakika 3500 verildi
Husneeeeee Buket_dadas BEndE Beylikdüzü devlete gidiyorum da şuan düzensiz sancılarım var düşünüyorum doğa bana çok yakın gitsemmi doğum için oraya karaslrsiz kaldık pazartesi ye kaadr beklicem
Buket_dadas Husneeeeee kıyamam ya vallah cok iyi ilgileniyprlar sevdim ben hatice hanım domtorumdu isyersen nuamrasını vs de veririm görürüsürsün kendisiyle
Ddm-dlr Buket_dadas dualarımız seninle hayırlısı ile bizede güzel haberlerini ver inşalllah rabbim yar ve yardımcın olsun canım en dogrusu hastaneye gitmen
Buket_dadas Ddm-dlr aşkm gitim dogurdum 4 gün oldu dogum yapalı sanırım post asagıda kalmıs diye gec hördün cok şüjür bi pasam oldu sezeryenle dogun yaptım tuyumuz bitmiş o. Gece gidemedim sabhası gitim acil sezeryene alımdım cok saol hersey icin🥰🥰🥰😘
Ddm-dlr Buket_dadas aa cok sevindim bende saatine bakmadım yazılanların açıkcası rabbim bir ömür saglıkla evladınla olmayı nasip etsin Analı babalı büyütsün inşalllah canım çok şükür 🙏
Buket_dadas Ddm-dlr allah razı olsun kuzum darısı isteyenlerin yolunu gözleyenlerin basına rabim herkeze anelik babalık duygusunu tatırsınninsallah