minikkusummm bykarakan anne sütüne en yakin pre diye duydum, gittigi yere kadar pre kullaniriz galiba. Mamayida yarin doktorla tekrar konusacagim bakalim degistiririz büyük ihtimalle
bykarakan minikkusummm pre nin üzerinde de yazıyor düşük kilolu ve prematüre bebekler için diye kızım 2.5 kg doğdu 2.2 e düştü pre kullandım 40 ında kontrole gittik 3.8 olmuştu doktor 1 numaraya geçebilirsiniz demişti canım
Yaggmur bykarakan merhaba sizin dediğiniz prematil bende onu kullandım ilk zamanlar. Ama pre ve prematil farklı sanırım. İnternete yazınca farklı bir mama çıktı
bykarakan Yaggmur baktım bende şimdi farklı mamalar çıkıyor ama yorumda söylemiştim düşük kilolu ve prmatüre bebekler için diye anne bişey dememiş bunn için
Yaggmur minikkusummm sadece mama veriyorsanız üzerinde yazana göre doğrudur tabi yaptığınız ben emzirdiğim için daha az veriyorum . Ama 6 saat uyuması çok fazlaymış gerçekten
Merveavsr minikkusummm Bende bilgili biri soyledigi için cesaret edebildim 🙈 inşallah biran evvel sıkıntılar geçer güzel günlerin keyfini birlikte çıkarırsınız 🤲🙈