Sulemrahkuzey Gulyllu Ay kız doğurmuşsun 😍😍 okuduğum en güzel doğum hikayelerinden biri daha 💕💕 Rabbim bundan sonra analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah 😘😘
Gulyllu Ecrinimleyla sayılı gün geçiyor valla canım son zamanlar gün sayıyorsun artık ama evdeki çocukla uğraşırken geçer gider merak etme
Gulyllu melegim_34 canım bende burda forumda öğrenmiştim ne olduğunu Türkiye’de bi aktardan aldım Sancılarım sıkılaşınca suya koydum duaları var onu okudum ve 3 yudum içtim araştır biraz nette görürsün zaten. ben cok inanarak yaptım
Rabiaduru Gulyllu Allah sağlıkla,huzurla buyutsun 😍 birde merak ediyorum dogumda sonra meryem ana otunu sudan çıkırdiniz mi?
YelizahinAksoy Gulyllu hangi duaları okudunuz farkli farkli yaziyor internette bu arada hayirli olsun rabbim sağlıklı anali babali uzun ömürler nasip etsin 😊😊🙏
Rabiaduru Gulyllu oncelikle Allah saglikla,huzurla buyutsun 😍😍 birdr meryem ana otunu acaba nerden aldınız 🙄 herkez arabistan getirtiyo turkiyede yok diyolar 😣
Gulyllu Rabiaduru cok sağol canım valla ben İstanbul’da herhangi bir aktardan aldım Türkiye’de yokmuş zaten gelenler ordan geliyormuş sanırım 🤷🏻♀️ Ben evde unuttum canım eşim akşam çıkardı eve gidince
Esenn Gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün. Size ve ailenize hayırlı evlat olsun inş 😇😊 Darısı başımıza
Ozcndln Canım okuduğum en güzel doğum hikayesiydi maşallah prenses kendi doğmuş vala iyiki o an hastanedeymişsin banada daha bebeğim küçük ama evde sancılarını çek diyo herkes bende evde doğurmaktan korkuyorum ya bizim kızda sabırsız olursa babası gibi 😚😍🤗
Gulyllu Ozcndln bende evde biraz çekeyim dedim ama yola çıktığımızda öyle aşırı yoktu canım iyi ki saha fazla beklemedim 🤦🏻♀️
Damla6606 Gulyllu ben şokk 😊 gözünaydın canım sen fransadamıydın ? Özel hastanede mi dogurdun rabbim banada nasip etsin böyle kolay dogumu inşallah 😊 saglıkla büyüt bebişini 😍
Gulyllu SelmaGl evet Fransa’da yasıyorum canım normal devlet hastanesi ama sadece Doğuma özel başka herhangi bi bölümü yok hastanenin Damla6606 yurtdışında yaptım canım normal devlet hastanesi Ozlemozlm ben Türkiye’de herhangi bir aktardan aldım canımm
Zuhal2205 Nasıl heyecanla okudum bi bilsen :) mutlu son 💕💕 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah canım tebrikler gözün aydınnnn ❤️❤️❤️
Ozlemozlm Gulyllu cnm cok guzl bi dog hikayen oldu allh anali babali buyutsn bebegini meryem ana otu aktarcilardan varmi acaba
SelmaGl Gulyllu allah analı babalı büyütsün ne güzel hemen doğmuş meleğiniz darısı başımıza inşallah ben hastaneyi merak ettim nerede türkiyede değilsiniz sanırım