Karadenizli_ Kızlar gebeliğimin başından beri göğüs uçlarımda tomurcuk tomurcuk sarı sarı kurumuş şeyler var. hatta kokuda oluşuyor. duşta sıcak su deyince yumuşuyor çekince çıkıyorlar. nedir acaba o ? sizde de oldu mu öyle şey?
Burcu_ksn Karadenizli_ Aaaa sakın onları kendin temizleme yani çekip koparma erken doğuma sebebiyet bilgin olsun
Burcu_ksn Karadenizli_ Ve göğüs ucu kremini doğuma bir ay kala kullanmaya başla doğumda kullanınca hicbir faydası olmaz👍🏻
momysss Karadenizli_ bendede olmuştu canım dokunma diyolar sonradan sarı sarı sütte gelmeye başlıyo hiç elleme:) normal korkma gögüs ucu kremi al her gün sür
Karadenizli_ serpilctn 1 haftadır lansinoh sürüyorum birde gümüş kapak kullanıyorum sanki azaldı gibi . ama niye böyle oluyor ki
Karadenizli_ Burcu_ksn şuan 38+5 im. koparmıyorum ama liflerken illa gidiyor oraya. neden oluyor bi bilgin var mı?
zeynnn5441 Burcu_ksn Bende dokunmaya korkuyorum erken doğuma sebebiyet verir diye uçları çok acıyor henüz 24+4üz hiç mi dokunmamak lazim ki sutyen bile takmamaya çalışıyorum evde sıkmasın diye yanlış mı yapıyorum 🤔
Karadenizli_ Burcu_ksn krem birde gümüş kapak kullanmaya başladım azaldı gibi. neden oluyor bi bilgin var mı
Burcu_ksn Karadenizli_ Göğüslerin süt dolamaya başladığı için oluyo canım sen doğuma kadar catlak kremini sürmeye devam et Liflenirken bişey olmaz Umarım bolca sütün olur inşallah😊🤲🏻
Burcu_ksn Karadenizli_ Amin canım ben doğurdum çok şükür iki buçuk aylık oldu kızım Allah bir avazda kurtarır inşallah tüm hamile anneleride🤲🏻
Burcu_ksn Gamze__79 Çatlak kremi kullan canım doğuma kadar kullanmaya başla catlak kremin yoksa vazelinde olur
Gamze__79 Burcu_ksn krem upk ama vazelin var alana kadar vazelin süreyim krem olarak hangisi iyi acaba
Burcu_ksn Gamze__79 Ben doğumdan sonra kullandım sağ güğsüm yara oldu sadece bir hafta maf oldum LANSİNOH almıştım hiçbir işe yaramıyo kendi sütümü sürdümde öyle iyileşti başka markalar araştırın alın
Minikburun Gamze__79 bende de çatlak var o yüzden soruyorum dr um bepanten plus kullanmamı söyledi fakat ben cok işe yaradığını düşünmüyorum.
Gamze__79 Minikburun badem yağı da iyi gelıyormus onuda denicem ben isterseniz sizde deneyin faydası olur belki