MerveeD _y0 recetesız alabiliyorsunuz hamıle kalmayı planladığınız zamanda kullanmaya baslayabılıyorsunuz eczacı kuzenim ve saglık ocagındaki doktor folidace kullan demıstı hamıle kaldıktan sonrada onunla devam ettirdi doktorum
Deletedmom_29 _y0 Evet reçetesiz alınıyor , hepsinin içeriği aynı ama ben doktorumun önerdiğini kullanıyorum kafama göre almadım sizde doktorunuza danışın isterseniz ☺️
moom222 _y0 hamile kalmadan bir ay önce başladım adetimin ilk günü başladım şuan on haftaligim 12 haftaya kadar kullanicam benm tüp bebekti ama normalde kendiliğinden kalan insanlarda bı kaç ay önceden basliyor
tubaag _y0 kaç tane doktora gittiysem hepsi eczaneden bir tane al kullan dedi. Hiç marka önerisinde bulunmadılar. Fakat kan değerlerinize göre doktorunuz öneride bulunabilir. Folik vücutta zaten depo edilmeyen bir demir türevi. Hiçbir zararı olmaz.
_y0 Deletedmom_29 haklısın canım ama normaldede her vucüdun ihtiyacı olduğunu duydum o yüzden kullanmakta fayda olduğunu düşünüyorum
Htc_31 _y0 gebelik öncesi 3 ay kullanıyorsun denemeye başlıyorsun sonra doktorum böyle önerdi folidolce içiyorum
femme_sans_defense _y0 o yalan söz. Folik asit hamile kalmakla alakası yok. Ben 4 aydır kullanıyorum. Hiç bi şey yok
Htc_31 _y0 sonra 2 ay da içebilirsin sonra gebelik düşününce bırakıyorsun ben bitirdim 2 ay bu ay denedik Şubat 2 bekliyorum bakalım hayırlısı artık