Sardunya_pencereonu SimayeceninAnnesi canının istediğini bulamadığında avucunu yalayıp göğüslerine sür derler ne kadar doğru bilmiyorum göğüsler şişmesin diye galiba onuda yap istersen.
SimayeceninAnnesi Sardunya_pencereonu şimdi bu dediklerini yapıp sakızla ıdare edıcem ılk kez duyuyorum bu bılgılerı allah razı olsun ama yarında ılk işim market gezmek olucak inşallah bulurummm
ilyesta SimayeceninAnnesi artık son ihtimal bunu denersin. Bende ilk ve tek olarak karpuz asermistim. Bulana kadar karpuzlu sakizla idare ettim. Gerçekten yemezsem ölecek gibi hissetmiştim. Asermek çok tuhaf
Hakiko SimayeceninAnnesi metro ya ve polis kantinine bakın bir de gündüz ökçün bulvarında baransel eczanesinin yanında bi manav var oraya bakın ha birde yenikent manavına bakın ben geçen ay buralarda görmüştüm
Deletedmom62627 SimayeceninAnnesi kız benimde yaz günü canım mandalina çekmişti nerden bulcam marketten mandalinalı gazoz aldım içtim 😁
SimayeceninAnnesi Bulduk arkadaşlar yedim hatta bitirdim 🥰 ve bugün yıl dönünümüzmüş ben unutmuşum eşim bana hediye olarak bunu aldım tüm gün aradık dedi😂😂 gerçektrn kıpkırmızı cok güzeldi 🥰🥰🥰😂😂😂😂
denizvebulut SimayeceninAnnesi SimayeceninAnnesi ya şimdi gördüm postunuzu. Kapalı pazarda bulduk bizde hemde çok lezzetli idi. Bir daha ki sefere aklınızda olsun .bÇok sevindim bulmaniza ☺️
Arife1126 SimayeceninAnnesi çok geç gördüm ama keskin marketlerde var 🙂 kilosu 16,5 tl bi karpuz 160 felan tutuyordu🙂
SimayeceninAnnesi Arife1126 manavdan bulduk bı arkadasımız arastırmıs bı manav butun meyvelerı satıyomus bı tam karpuz 150 verdık
Ozgebhb SimayeceninAnnesi metro gibi macrocenter gibi büyük marketlerde de vardır belki ya da en son trendyol ama orda da nasıl çıkar sipariş nasıl gelir bilemem 😬