SimayeceninAnnesi Eskişehirde yaşıyorum arkadaşlar karpuz diye oturup aglayasım gelıyo varmı bildiğiniz bi yer ölüyorummmmmmm
aylinpalaa SimayeceninAnnesi google’a aşeren manav veya hamile manavı yazmayı deneyin bi belki eskişehirde de vardır gece bile açık oluyor bu manavlar ve çoğu yaz meyvesi bulunuyor
femme_sans_defense SimayeceninAnnesi ay nerden esti kışın karpuz canım ya?🤣 Mağazalarda hep görüyorum ben nasıl orada satmıyorlar ki?
SimayeceninAnnesi Etraftaki bütün manavlar ve market kapalı 😢😢 eşim şuanda heryere telefon açıyo bisürü manav sorduk ama kapalı
SimayeceninAnnesi Ya bi anda gözümün önüne geldi kırmızı kabuklu ama agzımda bı tad var ya ağlamak geliyo içimden sanki hiç dha önce yememişim gibi hissediyorumm.
Deletedmom62627 SimayeceninAnnesi kız benimde yaz günü canım mandalina çekmişti nerden bulcam marketten mandalinalı gazoz aldım içtim 😁
Erol SimayeceninAnnesi ben gazıantepteyim aynı durum bende de vardı eşim buldu ama içi kötü olmuş attık buzamnda böyle olurmuş yiyemedim ve hala kokusu burnumda inşallah bulursun bulamazsanda gecer inşallah
Sardunya_pencereonu SimayeceninAnnesi karpuzlu meyve suyu sakız filan alsan çok içim yandı size ya kıyamam rabbim denk getirsin
SimayeceninAnnesi Sardunya_pencereonu şuan resmen eskişehir ayaklandı bütün kankalar birilerini arıyorlar 🤦🤦🤦🤦🤦 galiba sakız felan alıcaz 24 saat acık manavlar bile kardan dolayı kapatmıslar
Sardunya_pencereonu SimayeceninAnnesi canının istediğini bulamadığında avucunu yalayıp göğüslerine sür derler ne kadar doğru bilmiyorum göğüsler şişmesin diye galiba onuda yap istersen.
Nurrrtkn42 Kuzum bende aynı durumdaydım kış karpuzu diye bi şey varmış onun bulduk yedim aynı kavun gibi rengi ama tadı karpuz bi de öyle araştırın