ZeynepTC Minik mucizesini bekleyenler 🙏🏼 Öncesinde test yapmayı düşünen var mı bende hiç bir belirti yok dua ile reglinin gecikmesini bekliyeceğim 🥺 ilkim düşük oldu 6 ay geçti bekliyoruz hâlâ
Htc_31 ZeynepTC Şubat 2 bekliyorum bir kızım var 2 yaşında bu ay bir bebiş daha istedik denedik kızımı adetime 4 gün vardı normal test yaptığıma rağmen hemen pozitif çıkmıştı bunda da erken gebelik testi deneyeceğim 4 gün kala inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Afifeelif ZeynepTC 4 Şubat benim de, 2. çocuk için başladık beklemeye, bakalım nasip. Umarım hayırlı bir evladım daha olur🤲🤲❣️❣️❣️
Kahveli Htc_31 @Afifeelif aynıyız canim seninle benimde oğlum 2 yasinda 2.ci için yaptık bisiler umarım olmuştur. Benim beklenen tarih 8 şubat. İnşallah sende bu ay paylasirsan görürüm gebelik testini
Htc_31 Zemzems her bünye farklı canım ama bazende geç döllenme oluyor günün geçse bile negatif çıkıyor umudunu kaybetme hayırlısı olsun inşallah
Afifeelif Kahveli amin inşallah benim de oğlum var🤭🤭.. önümüzdeki pazartesi sabah bı yapacağım test.. 2 Şubat nikah yıldönümümüz.. umarım güzel ve hayırlı bir sürpriz olur ❣️❣️❣️
Eleonora ZeynepTC Bat 31 ama dayanamayib test yapicam bugun. Ama hic umudum yok cunki yumurtalanma gununden 2 gun once iliskiye girdik ve sonrasi hic yok. Ve birde mantardan tedavi oluyorum olacagina pekde umudum yok ama keske olsa🥺
ZeynepTC Eleonora bizimde öyle oldu 14 ünde yumurtlama 16 sında çatlama gördüm 13.14 ve 16 sında beraberlik oldu bakalım hayırlısı bekliyoruz
Zemzems ZeynepTC evet çok erken ama dayanamadım. Ekim ayın da kimyasal gebelik geçirdim o zaman öğrendiğim de 6 gün vardı adetime Belli olur diye düşünerek yaptım
umutluanneadayi ZeynepTC Nedense kendimi diğer aya hazırladım bu ay hiç olmayacak gözü ile bakıyorum nedenini de bilmiyorum
Eleonora ZeynepTC ben test yaptim neqativ ama daha 5 gun var. bilmemki hic bir sey hiss etmiyorum aslinda gecen ay kimyasal gecirdim ve hiss ediyordum hatta 4 gun kala adetime silik cizgi cikmisti
ZeynepTC umutluanneadayi bakarsın oluşmuştur :) rabbimin işi bu hiçç belli olmaz Olmamış isede can sıkmıyoruz 💙
umutluanneadayi ZeynepTC 1.5 senedir olmayınca olunca sevinçten ne yaparım bilmiyorum. Kırmızılara alıştım hayatımın bir parçası oldu. Bu ay olmazsa rahim filmi var ona hazırladım kendimi olacağını da sanmıyorum