Kubrailkan 25.haftadayiz karnım çok küçük ama bazen öyle geriliyorum ki üzerimdeki her şey sıkıyor gibi geliyor 😬😅 bazende aşırı rahatım hamile değilim gibi hatta göbek nerede diyoruz eşimle 🙊😬
Imasleeper Kubrailkan bende sizin gibiyimm hatta çok yemeye başladım son zamanlarda geçen göbeğim yumuşacıktı bebek yokmuş gibi eşim elledi Allah Allah bu niye yumuşak çocuğuda mı yedin naptın dedi 😂 buda böyle bi anımdırr 😂😂
kayraninannesii Kubrailkan evet özellikle pijama belleri falan cok rahatsız etmeye başladı cok geriliyorum akşamları yemek yiyince özellikle 😢
Eminedmr kayraninannesii ya bebegin hareketlerini vajinada hissettiniz mi hic ben 21+3um normal mi merak ediyorum
kayraninannesii Eminedmr merhaba ever çoğunlukla oralarda hissediyorum ama yeni yeni yukarda hissediyorum
Hkrcy kayraninannesii 24+3’ten bildiriyorum ben de. Eğilirken zorlanma, zaman zaman huzursuz ayak, sık tekmelenme ( bu güzel kısmı😊 ), yemek sonrası patlıcak gibi olma ve evet ben de bu haftalarda karnımın birden büyüdüğünü hissediyorum🙊🥰
Eminedmr kayraninannesii cok garip yaa enteresan yani ilk gebeligim sanki cikmak icin vuruyor gibi bian korkmadim degil ama icimi rahatlattsin sağol 🤗🤗🥰🌸🌸
kayraninannesii Imasleeper evet evlendiğim gibi kaldım hemen ilk geceden daha o olaya adapte olamamıstım açıkçası.. uzun zamandır da olmuyor bebeğe bir sey olur diye yani korktuğum icin sezeryan istiyorum yapabileceğimi sanmıyorum cünkü 😟
Neslikra06 kayraninannesii 25+2 bende nefes alırken zorlanıyorum sanki son iki haftada göbeğim çok hızlı büyüdü midem yanıyor birgun iyiysem ertesi gün bi yerim ağrıyor 🤭 birde sürekli uyumak istiyorum 🥱
kayraninannesii Neslikra06 ay kesinlikle katılıyorum midem bpgazıma kadar yanmaya başladı öğlene kadar uyumama rağmen gün içinde illa uyuyorum sürekli uykulu bayık haldeyim asla enerjik değilim 😀
kayraninannesii Eminedmr evet bende tedirgin oluyorum bazen baya aşagıda vuruyor ama gün geçtikçe yukarı çıkıyor benim de ilk her duygu dibine kadar yaşıyorum terelleli oluyor insan 😢
ipekveatlas kayraninannesii yatakta sağdan sola dönerken sanki karnımda koca bi karpuz varmıs gibi sjmsjsnshsjd bide 6-7 kilo aldım düşün
Aysckzgnc kayraninannesii ben de 24+4 nefesim daralıyo düzgün yatmazsam, iki hareket edince nefes nefese kalıyorum bazen de çarpıntı var ve tüm bunlara ek olarak azıcık ayakta kalınca tutulan bi bel 🤦🏼♀️