iscansedaomer Selam kızçeler hamileliğin 3. Ayına girdim karnım hafiften büyümeye başladı gibi hissediyorum yoksa öyle görmek istediğim için mi 3. Ayına girince karnı büyüyen var mı 🥰
Yesilim23 iscansedaomer aslında o kişiden kişiye değişiyor ben şuan 16+4üm bir haftada belirginleştii baya 🥰🌺 bazılarının 2.ayda bile çıkabiliyor
zeynepdurunun_annesi iscansedaomer Ben de 3. ayımdayım karnım belli oluyo 🥰 iç karnı dar olanların daha hızlı belli oluyomuş
moom222 iscansedaomer canım bnde 10+3 um karnım hafif toparlamaya başladı böyle daha yuvarlak normalde öyle değildir dahq şiş suanda heralde artık üç aya girdik ondan 😊
Dolis iscansedaomer valla cnm ben hamıle kalmadan da o kadar göbeğim var Kı sureklı benı hamıle sanıyor dular 7 haftalık hamıle yım karnımı görsen 5 aylık sın dersin. Keşke hiç olmasaydı karnım. Doğuma kadar ne kadar kg alcam cok korkuyorum
iscansedaomer Yesilim23 galiba ben o bazılarındanım bide karnım sertleşmeye başladı bu da bi belirti galiba 😇😇
iscansedaomer zeynepdurunun_annesi yani galiba benim de öyle çok kilolu değilim bu yüzden de belli olmaya başlamış olabilir ☺️
iscansedaomer Yesilim23 amiin tatlım nasıl bir şey çıkacak merak ediyorum 🤭 kaçıncı haftandasın sen bir de cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendin acaba 🥰
Yesilim23 iscansedaomer benim şuan 16+4 dün gittim net bir şekilde gösterdi kendini oğluşum 🤭🌺 ama 14-15. Haftada öğrenende var tabi ben biraz bekledim
zeynepdurunun_annesi iscansedaomer ben 11+5 te cinsiyetini gördüm 🤭🦁 16 haftalıkken net söylerm dedi ama %80 erkek pipisini gösterdi 😂
Gamzeates iscansedaomer benim ikinci hamileliğim baya büyüdü çıktı karnım yani büyümeye tabii başladı ikinciler de daha hızlı büyüyormuş 🙈 13+2 olduk ama resim yükleyip gösteririm karnımı
Htc_31 iscansedaomer benim iç karnım genişti 41 .haftada doğum yaptım daha 6 aylık gibi duruyordu 😃 doğum günüm yaklaştığına inanmıyorlardı
OzgeSyr_ 11+2 yım myomum da var karnım cıkmaya basladı o yuzden dısardan cok anlasılmaz ama gerildi farkediyorum ben
Deletedmom622772 iscansedaomer 13 haftalıgım benimde göbegim yavastan olustu normalde hic göbegim olmadıgı icin esimle ben farkedebiliyoruz ama dısardan biri göbegi büyütmüsüm kilo almısım zanneder hamile oldugumu anlamaz 🐤
iscansedaomer zeynepdurunun_annesi ahahahha çüklü yani ben de erkek hissediyorum ama doktor saklanıyor çok dedi kız da olabilir karnım da yaygın biraz belki kızdır bakalım 😂🥰
Nuraymehmet zeynepdurunun_annesi bnde 11+4 um erkek dedi ama bana ck erken geldi (kız gibi hissediodum isime gelmedi heralde 😊)
zeynepdurunun_annesi iscansedaomer ben ona inanmıyodum ama benim karnım öne doğru gidiyo demekki karın tipi etki ediyomuş 😂 bir de kız saklıyo kendini olabilir
Eminedmr iscansedaomer gobekli biriysen ekstra daha buyuk gorebilirsin benim sahsen oyledi 1 aylikken bile gobek cikmis diye seviyolardi
iscansedaomer Eminedmr bence de olabilir ya kişiye göre bence göreceli birşey o yüzden bence göbeğim çıktı 😂
Deletedmom5545 iscansedaomer 31. Haftadayım geçen doktor sırasın da 19 hafta hamile olan Bi kız ile aynıydık Sadece onun ki yumuşak benim karnım sertti
Eda_65 iscansedaomer ben 18 haftalığım yeni yeni çıkmaya başladı kendimi şu haftalarda hamile gibi hisettim tam anlamıyla 🥰👼🏻