sumelegi Zeyzeyp benım uyku oluyordu midem sadece sabahları aç karna bulanırdı oda hafifi. Doktora sorduğumda ne güzel işte dhaa ne istiyorsu. Dedi😂 bende sana aynısını diyorum. Ama başka şeyler için gidip muayene ol istersen😂 ben çift çizgiyi görür görmez gitmiştim😂
AyseDerinAlya Zeyzeyp olmasında dua ed bence cnm bulantı kdr kötü bir durum yok inan bana ama doktora görünmen de fayda var en azından keseye bakmış bebek oluşmuş mu baksin
Askiletotomsu Zeyzeyp oooh 5 buçuk haftaligim hamile değil gibiyim dediğimin ertesi gününün gecesinde şiddetli mide ağrısıyla hastaneye gidip hastane çıkışında da başlayan bulantiyla kustum O gün bugündür bulantı mide ağrısı mide şişliği devam
Cigdemm1 Bende şuan 6. Hafta içindeyim ve 6. Hafta başladığından beri iştahsızlık ve hafif mide bulantıları başladı ve kaç gündür kendimi hep aç hissediyorum doğru dürüst yiyip doyamıyorum. Çok fazla yorgun hissediyorum sabahları
-siva01- Ben 9. Haftaya girdim hiçbir belirti yoktu doktora sordum mide bulantım yok diye Allah’tan belanı mi istiyorsun dedi ne güzel şanslısın işte dedi😁😁 ben de kurcalamadim herşey yolunda çok şükür bebeğim de gayet iyi illa bulantı kusma olmak zorunda değil canım kendini öyle şartlama şükret çünkü kusmak baya kötü birebir şahit olduğum bir arkadaşım vardı doğuma 3 hafta kaldı hala ilacı bıraktığı anda kusuyor çok zor bir durum
elifbzdmr28 Zeyzeyp Korkma canım Allah’ın izniyle inşallah hiçbir şey olmaz belirtiler herkes de aynı olmayabiliyo bende de geç başladı bulantı 6. Haftanın ortalarında doktordan ilaç istedim o şekilde bastırdım bır haftadır ilaç da içmedim ama bulantım da yok arada sırada çok nadir oluyo korkma içini ferah tut sen
Ayse-s-35 Zeyzeyp canım 3 defa gebe kaldım. Hiçbir zaman ne midem bulandı ne başka bi şey oldu. Bazen test yanlış mıydı derdim😊 olmadı mı olmuyor ne güzel. Sanırım endişelenmişsin. Rahat ol canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mahber Zeyzeyp Ay deme öyle, aynısını ben dedim. Hiç midem bulanmıyor, kendimi halsiz hissetmiyorum, acaba kalp atışını duymayacak mıyım diye. Sonra 8. Hafta pat diye bi başladı mide problemleri halsizlikler. 31 haftadayım hala devam ediyor 🤦🏻♀️